7 najpopularnijih modela
vereničkog prstenja i burmi u 2020.

Verenički prsten, a potom i burma, najvažnije je prstenje koje žena nosi u životu. Romantično verujemo da kada ga jednom stavimo, više ga nikada nećemo skinuti, zato želimo da se ono poklapa sa našim stilom i ukusom, ali i da na pravi način simbolizuje našu ljubav.

Na sreću svih zaljubljenika u romantiku, veridbe, sa sve klečanjem na kolenu i prelepim prstenom u kutijici, u poslednje vreme su ponovo u modi. Za žene, ovo je prilika da iskuse nešto o čemu su oduvek maštale, a verovatno i suptilno stavljale do znanja partneru kako bi to trebalo da izgleda. Za muškarce, pak, sve ovo može da bude malo komplikovanije čak i sa jasno datim smernicama - i dalje treba odabrati savršeni trenutak jer prosidba ipak treba da bude iznenađenje čak i da ste mnogo puta do sada pričali o tome, a tu je i izbor prstena koji treba da ispuni svačija očekivanja.

Kada pregrmite pronalazak odgovarajućeg vereničkog prstena, sa burmama je kasnije dosta lakše, a kako bismo vam pomogli i u jednom i u drugom slučaju, u nastavku vam otkrivamo najpopularnije modele vereničkog prstenja i burmi u 2020. godini koji će vam sigurno pomoći da se orijentišete prilikom kupovine ovog jako važnog i simboličnog komada nakita.

01

Klasični verenički prsten

Jednostavan, a elegantan, verenički prsten od belog zlata sa šest krapni i dijamantom čija je težina tačno pola karata, savršen je izbor za devojke koje vole klasiku i koje prosidbu shvataju vrlo tradicionalno. Ovaj prsten vanvremenskog dizajna uvek ćete želeti da nosite, sa osmehom na licu, sećajući se tog posebnog dana.

Možete ga pronaći u Zlatari Mitić.

02

Malo drugačiji verenički prsten

Klasika, ali podignuta na viši nivo. Ovaj prelepi prsten koji takođe možete pronaći u Zlatari Mitić ručno je izrađen od belog zlata, a centralni deo prstena čini više malih dijamanata kako bi se stvorio vizuelni utisak jednog kamena. Ukoliko volite klasiku, ali na malo zanimljiviji način, ovaj prsten je za vas!

03

Verenički prsten sa tanzanitom

Devojke koje vole da se ističu, sigurno se neće zadovoljiti klasičnim komadom nakita, naročito ukoliko govorimo o prosidbi. Zato vam predlažemo prsten za tanzanitom okruženim dijamantima u belom zlatu koji je sve samo ne neprimetan! Uostalom, da li ste znali da je svaka princeza i kraljica nosila verenički prsten sa plavim kamenom, pre nego što je dijamant postao obavezan u izradi vereničkog prstenja? I ovaj prelepi komad nakita možete pronaći u Zlatari Mitić.

04

Romantičan verenički prsten

Roze zlato je takođe jako lep izbor za verenički prsten, a ovaj model sa morganitom će oduševiti svaku devojku koja je odrastala uz bajke sa princem na belom konju. Zlatara Mitić nam je otkrila da je morganit poludragi kamen koji je veoma aktuelan u poslednje dve sezone, zbog svoje neutralne, romantične boje, a mi ne možemo da poreknemo da izgleda bajkovito!

05

Verenički prsten sa smaragdom i brilijantima

Kao i svaki komad nakita Zlatare Mitić i ovaj prsten je ručno izrađen, a reč je o kombinaciji smaragda, brilijanata i belog zlata. Nesvakidašnji, ali upravo zato savršeni izbor vereničkog prstena za devojku koja se oseća posebno.

06

Princess cut

Klasičan, ali ipak malo drugačiji verenički prsten. Izrađen je od roze zlata, sa dijamantom četvrtastog oblika koji je poznatiji kao princess cut. I ovo je model koji vam nikada neće dosaditi i koji ćete želeti zauvek da nosite, a možete ga pronaći u Zlatari Mitić.

07

Burme za nju i njega

Veoma je bitno kakav će verenički prsten momak odabrati, ne samo zbog same simbolike već i kako bi pokazao svojoj dami da je veoma pažljivo osmislio svaki detalj i unapred joj olakšao sam odabir burme. Devojke koje dobiju klasičan i vanvremenski model vereničkog prstena se uglavnom odluče za takozvanu eternity burmu iliti burmu sa dijamantima, koju nose do svog vereničkog prstena. Ova dijamantska burma jako lepo prati i ulepšava sam izgled vereničkog prstena, a u paru sa klasičnom muškom burmom od belog zlata, možete je pronaći u Zlatari Mitić.

Zlatarsko-juvelirska radnja Mitić već četiri decenije kvalitetom svojih usluga i dizajnom nakita pleni našu pažnju. Na njihovom prodajnom mestu u ulici Bulevar kralja Aleksandra br. 26 možete kupiti komade nakita posebnog dizajna i izrade, poručiti izradu vereničkog prstena sa dijamantom, dizajnirati uz konsultaciju sa zlatarom svoje burme ili bilo koji komad nakita. Takođe, Zlatara Mitić vrši reparaciju i popravku starog nakita koji za vas ima posebnu važnost.