Sex sells! Svako ko to do sada nije shvatio, verovatno je poslednjih dvadeset godina živeo u nekoj zabiti, bez TV-a i magazina. A ukoliko vas zanima koji se to brendovi najčešće odlučuju za upravo seksi provokativne kampanje i tako pokušavaju da što bolje plasiraju svoj proizvod, e pa mi imamo jedan od odgovora! Ovog puta, prečešljaćemo istoriju reklama za Emporio Armani, brenda koji je definitovno shvatio da se seks može itekako dobro iskoristiti za viskokobudžetne reklamne kampanje.

Megan Foks u “The Tip” i Kristijano Ronaldo u “Housekeeping”

Najskoriji poduhvati modne kuće Emporio Armani su starstudded reklame za linije donjeg veša za muškarce i žene, povodom kojih su velike honorare dobili glumica Megan Foks (Megan Fox) i fudbaler Kristijano Ronaldo (Christiano Ronaldo). Oni su u 2010. godini snimili kratke filmove za ovaj brend, u kome u svom seksi donjem vešu kobajagi nenametljivo zavode konobara i sobaricu. Lukava posluga je jednako seksi i u spotu diskretno zaviruje u privatnost mušterija.

Emporio Armani Underwear and Armani Jeans” proleće/leto 2011. sa Megan Foks i Rafaelom Nadalom

Kako bi što bolje iskoristili skupo plaćeni seksipil mlade Megan, angažovali su je za još jednu reklamu donjeg veša, dok Ronalda menja sveže sportsko meso, sada mlađani Rafel Nadal (Rafael Nadal). Seksi veš, zategnuta tela i specijalni efekti? Mame vas da puknete pare!

Rafael Nadal kao Bond u reklami EA za jesen/zimu 2011-12

Njegovo ime je Nadal. Rafael Nadal. Aluzija na Bonda u novoj mističnoj reklami, ovoga puta u black & white izdanju. Zgodni teniser kao akcioni heroj, proverena dobitna kombinacija.

Matijas Lauridsen za “Emporio Armani Diamonds” parfem

Zgodni danski maneken Matijas Lauridsen (Mathias Lauridsen) i devojka u klubu. Požuda i dijamanti. Već osećate miris nove toaletne vode?

Mila Jovović i Sebastijen Andrijeu za “Emporio Armani Night Fragrance”

Glumica Mila Jovović (Milla Jovovich) u zavodljivoj crvenoj oduzima dah zgrodnom manekenu Sebastijenu Andrijeu (Sebastien Andrieu). Zavođenje na stepenicama u crvenom ambijentu – Emporio Armani za noć.

Emporio Armani Get together” reklame

Ove reklame su nešto starije ali ne i manje provokativne. Uspešna formula devedesetih.

Još seksi scena uz vaš Emporio Armani: klub, seks, parfem!


Anđela Najdanović voli da voli. Život. Modu. Amelijin Pariz. Kerin Njujork. Pozorište. Vogue. Beograd. I to u proleće. Uz miris jorgovana. Obožava kada je njen iPod shuffle iznenadi glasom Louis-a Armstrong-a dok se šeta beogradskim asfaltom. U podne. I uživa u sladoledu. Sa ukusom maline. Sour&Sweet. J’aime bien les couchers de soleil. Allons voir un coucher de soleil…

Comments