Retko šta nas može oraspoložiti tako kao što čine novogodišnji i božićni filmovi. Instant oplemenjuju naše misli, ma šta da nam se dešava u životu. Danas, na Netflixu imamo asortiman pun prazničnih ostvarenja koja odišu toplinom, ušuškanošću i ljubavlju, i uz koja ćete iskusiti iskonski duh euforične zimske atmosfere. Ono što je dodatno dobro ogleda se u činjenici da ovi filmovi nude nešto za svakoga. Bilo da tragate za božićnim klasikom ili najnovijim hitom, sigurno je da će rezultat biti plodonosan. Zato – zavalite se u krevet ili omiljenu fotelju, prinesite omiljeni topli napitak i poslastice – i uživanje može da počne! Predstavljamo vam listu pojedinih najlepših prazničnih filmova koja možete pogledati na Netflixu ovog decembra…

A Castle for Christmas

Jedan od najnovijih hitova na Netflixu, A Castle for Christmas predstavlja bajkovitu priču smeštenu u ogromnoj palati u Škotskoj. Neponovljiva lepotica Brooke Shields tumači bestselling autorku koja želi da kupi dvorac, ali mora da se suoči sa mrzovoljnim vojvodom kog igra, i dalje markantni, Cary Elwes. Iako se oboje bore da nađu zajednički jezik, božićno čudo se možda ipak desi… Pravi opuštajući film za nedeljno popodne.

The Holiday

Bilo da ste fan romantičnih komedija ili ne – The Holiday je film koji će se svakom dopasti. Pun je duše, feel-good trenutaka, humora, realnih emocija i, naravno, svojevrsne praznične čarolije. Uz sjajnu glumačku ekipu, koju čine Cameron Diaz, Kate Winslet, Jude Law i Jack Black, The Holiday će vas toliko inspirisati da ćete nakon završetka želeti da radite nešto kreativno ili učinite lep gest za dragu osobu.

White Christmas

Lepota klasike! A postoji li kultniji božićni film od White Christmas iz 1954. godine? Legendarni Bing Crosby predvodi talentovanu glumačku ekipu koja peva i pleše kroz svaku ikoničnu scenu. Uprkos tome što je premijerno prikazan pre skoro 70 godina, kinematografija i koreografija su ostale neprikosnovene, kao i numere koje uključuju Sisters, Blue Skies, Count Your Blessings Instead of Sheep i himnu Božića – White Christmas. Oplemenjujuć i urnebesan, Božić ne bi bio Božić bez ovog jedinstvenog ostvarenja.

Single All The Way

Još jedno od najnovijih Netflixovih ostvarenja, Single All The Way predstavlja zavodljivu LGBT priču punu toplih trenutaka. Peter ne želi ponovo da bude singl kad ode kući za praznike, pa ubeđuje svog prijatelja Nicka da mu pravi društvo. Ali, kao i u svim romantičnim komedijama, njihovo dobronamerno prijateljstvo može se pretvoriti u nešto više zahvaljujući Peterovoj porodici punoj podrške. Budući da u filmu igraju i Jennifer Coolidge i Kathy Najimy, nesumnjivo vas čeka više komičnih momenata.

Comments