Seks pod tušem je prevarantska filmska izmišljotina, kao i mnogi drugi momenti koji prikazuju romantiku i strast na koju se sečemo. Zato što to nikad nismo doživeli. Zato što mislimo da nemamo pojma, kad u svom životu nemamo takve filmske momente. I onda se dokopamo nečega što deluje sasvim ostvarljivo, kao što je seks pod tušem. I taman kad smo opet hteli da pomislimo da nemamo pojma, shvatimo da je to, ustvari, podvala. Ništa, ali ništa nije kao na filmu. Seks pod tušem pogotovo.

Nekome od vas dvoje voda nikad nije dovoljno topla

Pod pretpostavkom da imate protočni bojler, odnosno da voda neće jednog momenta postati hladna, jer se potrošila, opet imamo problem – nekome je samo vruća voda dovoljno topla, a nekoga vruća peče, a mlaka mu prija. Dakle, kako da se nađete na srednjoj temperaturi? Nema šanse, jer će nekome uvek biti neprijatno vruće ili neprijatno hladno. Oni parovi u filmovima deluju toliko zaneto, kao da vode uopšte i nisu svesni. Ali ko zna koliko su puta ponavljali tu scenu?

seks pod tusem 7 razloga zašto je seks pod tušem holivudski mit

Zato što je klizavo i nema oslonca

Ma da li ste stvarno ikad pokušali samo da se naslonite leđima na nešto i da podignete jednu nogu i da to bude dovoljno za penetraciju?! Jer ako jeste, onda znate da je to nemoguće. Morate imati za šta da se uhvatite, morate raširiti obe noge, a partner mora imati oslonac. Ovako ćete samo dobiti upalu mišića od grčevitih pokušaja da se namestite, dok vam se ruke i noge klizaju, a oslonca nigde i izgubićete erekciju, garant. Ali kako to na filmu izgleda elegantno!

Comments