Odri Hepbern je bila i ostala kraljica stila. U svakom smislu. Bilo da je u pitanju moda, bilo da je u pitanju lepota, devojke širom sveta se i dan danas ugledaju na nju, a njene reči čak ne treba ni posebno naglašavati. Jer, hajde da podignu ruku sve devojke koje su makar jednom na svom profilu na nekoj od društvenih mreža citirale ovu čuvenu glumicu! Da, mnogo ih je.

A da li ste se ikada zapitale u čemu je njena tajna? Pa, verujemo da je ona prosto rođena sa takvim stilom i lepotom, ali da je imala i neke svoje trikove – jeste!

1. Kako otkrivaju njeni prijatelji i kolege, Odri je pila jako mnogo vode po ceo dan. Osim toga, jela je mnogo voća i povrća, pa se veruje da je upravo ovakav način ishrane glavni “krivac” za njen prelep izgled, kako kada je u pitanju lice, tako i kada je u pitanju telo.

2. Svakog meseca glumica je imala dan detoksikacije kada bi pročistila celo telo i osvežila svoj organizam. Tog dana u mesecu jela je samo sveže voće i povrće, pila vodu i konzumirala mlečne proizvode.

odri hepbern 1 7 velikih beauty tajni Odri Hepbern
Comments