Kada se uključuje taj “alarm za šoping” kod vas? Da, većina žena će reći da se on uopšte ni ne gasi, jer je šoping terapija koja se ne propušta. I nikada dovoljno novih “krpica”, jer znamo da dobre odevne kombinacije ne smeju nikada da trpe zbog bilo čega drugog. Ali sve to se razlikuje od stvarne potrebe za kupovinom, do koje kod nekih nikada ne dođe, jer ne dozvoljavaju, ali ako imate većinu od ovih pojava učestalo, onda torbu u ruke, “naoštrite” novčanike i pravac omiljene radnje sa komadima koji vas očekuju na vešalicama.

shoping 1 7 znakova koji ukazuju da je vreme za šoping i nove odevne komade

To da nemate šta da obučete svet je čuo mnogo puta, pa je nekada teško u sve to i poverovati. Međutim, ukoliko se ti trenuci ponavljaju iz dana u dan, te vam izazivaju veliku nervozu i dosta veliku količinu nerviranja, koja je zaista izazvana time da nemate šta da obučete, iz raznoraznih razloga, onda je to dovoljno da vidite da je šoping potreban i to jedan što pre koji će uneti novo “meso” u vaše garderobere.

shoping 2 7 znakova koji ukazuju da je vreme za šoping i nove odevne komade

Veliki problem nastaje onda kada vidite da u vašem garderoberu sve više preovlađuje kvantitet u odnosu na kvalitet. To nikako ne bi smelo da se događa. Ali, vodite i računa o tome da odevni komadi koji su bili jako kvalitetni, nakon nekog vremena moraju da “popuste” i da svoj kvalitet izgube. Zato, kada vidite da je sve manje kvalitetnih komada u vašim ormarima, vreme je za jedan šoping koji će vas vratiti u normalno stanje.

Comments