Uh, recite, kako bi bilo sjajno kada bismo na početku svake nedelje dobile plan oblačenja za celu nedelju i jednostavno bile mirne svakog jutra. Ovako, svaki put se budimo sa velikim upitnikom iznad glava, a plačni glas u nama očajno vapi za rešenjem šta obući tog dana. Pa dobro, nemoguće je baš ovo obezbediti sebi, ali mi vam možemo makar donekle pomoći tako što ćemo izdvojiti nekoliko zanimljivih, a ležernih autfita koje možete prilagoditi svom stilu i ukusu. Dakle, za 8 dana smo opremljene! Evo naših #ootd:

Belu majicu i bele patike ima svaka od nas, zar ne? Još je i bolje da majica ima neki upadljivi print. Dalje, potrebne su nam ležerne crne pantalone sa tregerima, ali opet, model i boju možete prilagoditi svom garderoberu. “Začin” koji nam je takođe potreban jeste velika torba u koju ne samo da ćemo spakovati sve što nam je potrebno, već nam može pomoći i u nepredviđenim planovima, kao što je recimo šoping. Hej, pa ko još odbija šoping?! Nažalost, odavno je postalo dovoljno hladno da preko majica moramo nešto da obučemo, a naš predlog je neprevaziđena kožna jakna.

autfit 1 8 ležernih #ootd koje vredi iskoprati ovog meseca

Džins inspirisan muškim je jako popularan u poslednje vreme, ali ako ne možete da ukradete farmerke od brata ili dečka, vi pronađite stare dobre farmerke koje je nosila vaša mama. Znate već, tada je garderoba bila sasvim druga priča, a ne postoji majka koja nije makar nešto sačuvala za svoje ćerke. Uz taj retro momenat savršeno će se složiti bela košulja u sličnom stilu, a ako volite da se ističete, odaberite onu zanimljivog kroja. Za urbani look, dobro će vam doći bilo koje patike plus zanimljiva tašnica.

autfit 2 8 ležernih #ootd koje vredi iskoprati ovog meseca
Comments