Biti supermodel znači da često možeš da budeš smela i na crvenom tepihu se pojaviš u tako zavodljivoj haljini da svima vilica padne do poda. Može ti se – supermodel si! Lepa, zgodna, poželjna… I onda – zašto bi Kendal Džener bila izuzetak od tog pravila?! Zapravo, u poslednje vreme Kendal retko kada ne privlači pažnju svojim toaletama, a poslednji događaj na kojem je “oduvala” bio je Kanski festival. Sećaš li se tih njenih izdanja? A budući da ova manekenka obožava da pokazuje svoje grudi (ona je pristalica free the nipple pokreta, sećaš li se toga?) definitivno joj nije problem da ističe ni celu svoju figuru, onako, bez problema. Ali, baš zbog te samouverenosti Kendal i nosi tako dobro sve ove haljine.

Podsetimo se njenih “najvrelijih” izdanja.

Met Gala, 2017.

Ovo je definitivno njeno najseksepilnije izdanje do sada, a Kendal je ovom prilikom nosila La Perla Haute Couture haljinu koja je mnogo toga otkrila, a ipak, i dalje sa ukusom i primereno crvenom tepihu. Haljina je izrađena od preko 85 hiljada kristala i iako je ostavljala malo mašti, čini se da se Kendal u njoj odlično osećala jer je samouvereno pozirala i smejala se kamerama.

kendal1 8 puta kada nam je Kendal Džener oduzela dah svojim seksepilnim haljinama kendal2 8 puta kada nam je Kendal Džener oduzela dah svojim seksepilnim haljinama

150. godišnjica čuvenog modnog magazina, 2017.

Nešto svedenije izdanje Kendal je odabrala za rođendasku žurku jednog modnog magazina, a tada je nosila Redemption šljašteću haljinu i “matching” Christian Louboutin cipele sa visokom potpeticom. Očigledno je da model obožava duboki dekolte i visoki šlic. Priznajemo, izgleda zaista dobro, svaki put!

kendal3 8 puta kada nam je Kendal Džener oduzela dah svojim seksepilnim haljinama
Comments