Da li se i vama čini da supa ima magično, oraspoložavajuće dejstvo? Postoji tona jednostavnih i brzih recepata koje možete praktikovati pred samu pripremu obroka, kao i onih recepata kad vam je potrebna terapeutska noć u kuhinji. Od klasične supe od paradajza do kokošje sa nudlama kad ste bolesni – izdvojili smo nekoliko ukusnih i šarenolikih recepata sa TikToka, koji će vam zasigurno pružiti veliku količinu supene inspiracije!

Klasična supa od paradajza

Pošto se mere za ovu klasičnu supu ogledaju u paroli probajte dok pravite, veoma je teško zabrljati pri kreiranju ovog recepta! Budući da je već poznato da se ovo jelo odlično slaže sa sirom na žaru, zamenite čedar sa pečenim brijem ili gaudom kako biste drugačije pristupili ovom tradicionalnom obroku.

https://www.tiktok.com/@shreyacookssss/video/7020953823824841989?sender_device=pc&sender_web_id=6901232477680092678&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

Vonton kineska supa

Zašto naručivati dostavu hrane kad je možete sami napraviti? Vrlo je izvesno da mnogo ovih sastojaka već imate u svojoj kuhinji. Vonton je lakše napraviti nego što se čini, ali ako niste veliki ljubitelj škampa ili svinjetine, budite kreativni sa punjenjem za knedle, pa ubacite sir, povrće ili tofu.

@jasmineandtea

Reply to @linjay30 Chinese takeout recipes pt. 3 – wonton soup! Full recipe on IG #easyrecipe #asianfood #learnontiktok #jasmineandtea

♬ The Avatar’s Love – Johnnie Bailey

5-minutna krompir-supa sa slaninom

Odlična stvar kod ove supe je što je potpuno možete prilagoditi svojim potrebama. Osetljivi ste na mlečne proizvode? Zamenite sir za alternativu bez mleka. Niste ljubitelj slanine? Izbacite je u potpunosti i voilà!

@mommapeaches5

#soup #soups #baconsoup bacon potato soup ranch bacon soup #fypsoup #fypbacon #fiveminutesoup 5 minute soup #potatosoup #fypシ #baconfyp #baconfamily #coldnights #soupytime #potatoesoftiktok

♬ original sound – Mommapeaches5

Supa sa brokolijem i čedar sirom

Ako kojim slučajem član vaše porodice nije ljubitelj borokolija, postoji i recept koji možete pripremiti samo za sebe. Ipak, kad ovo zeleno povrće sakrijete u ovoj kremastoj supi sa sirom – svi će je voleti!

@cheysingh

Did you know Broccoli Cheddar soup is incredibly quick and easy to make? #broccolicheddarsoup #goodsoup

♬ Soup! – Sethifus

Comments