Bliži se hladnije vreme, a grejna sezona se odlaže. Svi brinemo istu brigu – kako ćemo se zagrejati tokom hladnih večeri. Naravno, možemo se osloniti na grejalice, klima-uređaje i ćebad, ali – ipak postoji rešenje koje će svima više goditi – seks!

Potpuno je jasno zašto se zimska sezona zove cuddle sezona – zbog želje da se zagrejemo telima. Naravno, da bismo se adekvatno zagrejali sa sebe moramo da uklonimo odeću, a onda se oslanjamo samo na vrelinu sopstvene kože i velikog i debelog jorgana ispod kog ćemo se igrati. Predstavljamo vam vrele poze koje će učiniti da poželite da uletite pod hladan tuš nakon što završite!

Vrele poze

Pumpkin Spice

Svima omiljeno jesenje piće, a one koji kažu da ga ne vole – samo ćemo ignorisati. Zato počinjemo s jednom od najvrelijih poza koje će učiniti da budete veoma bliski sa svojim partnerom, zbog čega se možete osloniti na toplinu svojih tela. Potrebno je da vaš partner sedne, pa da mu sednete u krilo tako što ćete biti okrenuti licem ka njemu. Ruke mu stavite na vrat dok bi on trebalo da drži svoje na vašim kukovima i lagano ih pomera. Prebacite ćebe preko vas i uživajte u toploti.

Riding hot

Baš kao i sve veštice ovog oktobra, i vi možete da se oslonite na udobnost metle, if you know what I mean. Sedite na svog partnera i pokažite mu kako umete da uživate kada preuzmete svu kontrolu. Vi određujete tempo i vi se igrate kako želite, a ako mu postane vruće – samo mu recite da izdrži.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели E S T E T I C P A R T🌿 (@esteticpart)

Cuddle me

Kao što smo rekli – jesen je cuddle sezona. Vrele poze koje će vas ugrejati mogu da počnu običnim maženjem i da prerastu u vreo seks. Potrebno je da partner koji je pozadi preuzme inicijativu i da hladno popodne ili veče pretvori u nezaboravan seks. Bilo da se odlučite za fingering ili za spooning, seks će biti vreo i prisan.

69 undercover

Šta se dešava ispod jorgana ostaje ispod jorgana. A kad to kažemo to i mislimo – zbog čega vam sugerišemo da se ugrejete jednom od seks poza koja svi vole, ali je se ne sete tako često. Verujemo da nije potrebno posebno da objašnjavamo kakva je poza u pitanju jedino što ćemo reći je to da ćete oboje beskrajno uživati.

Pročitajte i ovo: #sextalk: Vikend challenge u odnosu na vaš horoskopski znak

Lotus

Hot lotus je idealna poza za sve koji žele akciju, ali ne žele mnogo da se pomuče. Da, lazy seks je stvaran i to je potpuno u redu. Potrebno je da vaš partner sedne u turski sed i da vi sednete njemu u krilo tako što ćete noge ostaviti savijene. Smestite stopala odmah do njegovih kukova kako biste mogli da se dobro namesite i da pogodite tačke koje vam najviše prijaju. Naravno, jorgan preko će vas dodatno utopliti.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Comely Way | aesthetic mood (@comely.way)

Vrela pereca

Ne dozvolite da vas naziv zbuni. U pitanju je poza koja, u suštini, podseća na misionarsku, ali je mnogo zabavnija. Partner koji leži treba da isprepliće svoje noge i da ih drži naslonjene na kuk partnera koji je iznad. Partner koji je iznad ima potpunu kontrolu, a ako dodate i podvesku na nogama – ova poza može da bude još vatrenija.

Chai tea

Znate onaj osećaj kada popijete crni čaj i kada vas potpuno ugreje – ova poza će učiniti baš to. Potrebno je da legnete i da se okrenete jedno ka drugom, zatim da partnerka podigne jednu negu i njom obgrli partnera oko struka. Ova poza pruža bliskost koja će vas lepo zagrejati.

Pročitajte i ovo: #sextalk: Savršene seks poze koje će dirnuti baš tamo gde treba

Naslovna fotografija: instagram.com/comely.way

Milica Antić

Comments