Postoji mnogo načina da unesete roze boju u svoj izgled, ali ovih šest saveta sigurno će vam pomoći. Zabavno je i lako da unesete boje u svoj letnji outfit. Na sreću, lako je poneti roze boju, jer danas postoji mnogo komada baš u toj boji. Ukoliko je ne nosite, počnite sa ovim savetima.

Pogledajte neke od predloga kako da nosite ovu boju!

Sigurno nosite tašne svaki dan, pa zašto ne biste svoj garderober upotpunili torbama u roze boji? Ove tašne naglasiće vaš izgled, pogotovo ako se odlučite za neki jednostavniji outfit.

Pink detalji torba Savršen aksesoar: Šest načina da nosite roze boju

Jedan od načina da unesete boju u svoj jednostavan izgled, jeste i kaiš u roze boji. Ako izlazite u beloj ili crnoj haljini, stavite kaiš u roze boji koji će vaš stil učiniti jedinstvenim.

Roze datelaji kaiš Savršen aksesoar: Šest načina da nosite roze boju

Nokti u roze boji savršen su način da naglasite neki neutralni outfit. Stavite roze lak i preko toga možete naneti sjaj ili šljokice. Ako nosite obuću sa otvorenim prstima, obavezno nalakirajte i nokte na nogama.

Roze detalji nokti Savršen aksesoar: Šest načina da nosite roze boju

Znamo koliko su detalji važni za svaki izgled, pa će jedan ovakav rajf u roze boji naglasiti vaš stil.

Roze detalji rajif Savršen aksesoar: Šest načina da nosite roze boju

Ukoliko koristite karmin, probajte da stavljate neki u roze boji. Osim što će vam odlično stajati u svim kombinacijama, on će naglasiti vaš izgled. Ovo je sigurno najlakši način da unesete roze boju u svoj izgled.

Roze detalji Savršen aksesoar: Šest načina da nosite roze boju

Sigurno želite da se vaša obuća slaže sa vašim outfitom, pa kada je u pitanju roze boja, to neće biti problem. Umesto odeće u jačoj boji, izaberite cipele u roze boji. Ove štikle savršene su za glamuroznije prilike.

Roze detlaji cipele Savršen aksesoar: Šest načina da nosite roze boju
Comments