Odabrali smo za vas

– ovo je šest najatraktivnijih modela patika za leto pred nama

Bilo da ste trendy devojka u dvadesetim, uspešna poslovna žena u tridesetim godinama, mama, sestra, devojka ili drugarica... jedno je sigurno – često ste aktivne i na nogama, i potrebna vam je obuća koja će moći da podrži vaš aktivni stil života. Razume se, obuća o kojoj govorimo su patike, i priznajte – pa koliko ste se samo puta od sve obuće koju posedujete odlučile da dan provedete baš u njima! Takođe, velika prednost patika nije samo u njihovoj udobnosti, već i u činjenici da su one u današnje vreme često veoma atraktivnog dizajna, a mi vam u nastavku teksta predstavljamo šest modela patika u kojima planiramo da provedemo ovo leto!

U pitanju su modeli svetski poznatog, nagrađivanog, multi-bilionskog brenda obuće Skechers – koji je svoju popularnost stekao upravo zahvaljujući inovativnom dizajnu, kvalitetu i udobnosti lifestyle obuće koju proizvodi. Uz raznovrsne modele obuće, Skechers kompanija nudi i kompletnu kolekciju odeće za muškarce, žene i decu, kao i veliki izbor aksesoara. Iako je Skechers originalno američka kompanija sa bazom u Kaliforniji, više od polovine njihovih prihoda dolazi od internacionalne prodaje. Obuća brenda Skechers dostupna je u preko 170 zemalja širom sveta, sa oko 4000 prodajnih mesta, a naravno – dostupna je i online. Obuća brenda Skechers dostupna je u preko 170 zemalja širom sveta, sa oko 4000 prodajnih mesta, a uz to, na veb-sajtovima Skechers partnera dostupna je i online.

Skechers je brend koji nas asocira na urbanost i savremeni vajb, i upravo zato je pravi match za saradnju pronašao u mladoj, uspešnoj i kreativnoj YouTuber-ki Jani Dačović. Jana Dačović je svoj prepoznatljivo kul stil uklopila uz modele Skechers patika – i inspirisala nas da i sami odabremo svoje Skechers favorite i stilizujemo ih na jedinstven način!

Ovo su naši Skechers favoriti, a na vama je samo
da odaberete onaj koji najviše odgovara vašem
stilu i jedinstvenom načinu života:

Ove patike unikatnog dizajna namenjene su svim onim devojkama koje uživaju u urbanom, ali ženstvenom stilu. One su nastale kao deo Skechers x JGoldcrown saradnje sa čuvenim muralistom i umetnikom Jamesom Goldcrownom, koji je na njihov đon preneo svoj poznati Love Wall heart dizajn, atraktivnih jarkih boja. Ovaj dizajn je na globalnom nivou stekao svoje obožavaoce, izazivajući u njima nadu i harmoniju, a on savršeno dolazi do izražaja upravo na ovom minimalističkom, belom modelu patika. Uz ovaj tip patika, preporučujemo vam stajling koji kombinuje akcente u jarkim tonovima, zlatne aksesoare i klasične komade, poput bele košulje.

Ovaj model patika namenjen je onim devojkama koje cene udobnost, ali i uživaju u poznatoj estetici devedesetih godina koja u 2021. godini doživljava svoj comeback. Poznate i pod sloganom „Stand on Air“, ove patike nam jasno stavljaju do znanja da garantuju komfor – kako svojim unutrašnjim uloškom od memorijske pene, tako i Skech-Air srednjim uloškom. Predlažemo vam da ovaj model patika uklopite uz monohromni, casual autfit u upadljivoj boji, koji ćete upotpuniti atraktivnim aksesoarima.

Ovaj model patika definitivno će doći do izražaja, te ako volite da patike budu fokus vašeg kompletnog stajlinga – one su pravi izbor za vas! Uz to što su urbane forme i u upadljivom tonu, ove patike su izuzetno udobne, usled sintetičkog gornjeg dela, Air-Cooled memorijske pene unutrašnjeg uloška i vidljivog Skech-Air srednjeg uloška. One su sportski klasik koji je uvek u trendu, a mi vam predlažemo da ih uklopite uz crop top, bele pantalone i lagani mantil u jarkoj boji.

Ukoliko ste ljubitelj vrhunskog komfora i bezvremenskog stila – ovaj model patika je pravi izbor za vas. One su pogodne za sve vaše svakodnevne aktivnosti, jer su sačinjene od posebno kreiranog mrežastog gornjeg dela koji garantuje podršku vašeg stopala, jer je sertifikovan od strane lekara podiatriste. Preporučujemo vam da ove patike nosite u kombinaciji sa sportsko-elegantnim stilom, kao što je na primer kombinacija biciklističkih helanki, kratkog topa i belog sakoa.

Ovaj model patika definitivno je namenjen onim devojkama koje uživaju u tome da su u centru pažnje, te ako se u ovome pronalazite – ne tražite dalje svoj omiljeni letnji model. One se ističu po neobičnoj kombinaciji boja i dezena u atraktivnim, intenzivnim bojama, u kojima ćete definitivno biti primećeni. Same po sebi mogu biti fokus vašeg jednostavnog, svakodnevnog stajlinga, ali ako želite da se dodatno istaknu i dosegnu svoj pun potencijal, predlažemo vam da ih uklopite uz statement komplet, karirano odelo u boji, belu majicu, i šarenu belt torbu.

I za kraj, predstavljamo vam pravi cool girl model patika, za sve one devojke koje vole opušteni stil. Njih odlikuje komfor koji na pravi način podržava vaše stopalo, a kreirane su od glatke kože i mrežastog gornjeg dela koji je veoma mek i dobro prijanja uz kožu. One u sebi takođe sadrže komforni uložak od Air-Cooled memorijske pene, kao i srednji uložak od Skech-Foam pene. Naš predlog je da ovaj model iznesete u pravom casual stilu, koji je u 2021. godini i te kako popularan – a koji podrazumeva matching trenerku, bucket šešir i naravno, malu torbu.

Leto je pred nama i zato se na vreme pripremite! Kreirajte svoje nove omiljene stilske kombinacije i odaberite model komfornih patika koji će se najbolje uklopiti uz njih. Trendy leto je tu za tri, dva, jedan...