Otkrili smo po čemu se izdvajaju fashionista devojke prepoznatljivog stila i kako baš ti možeš postati jedna od njih (KONKURS)

Prijavi se na LIU JO x WANNABE MAGAZINE fashionista konkurs

Šta čini jednu fashionista devojku? Kako u moru ljudi koji nas okružuju mi prepoznamo baš nju? Znate o kojim devojkama govorim, onima koje plene svojom harizmom i svojim stilom i za kojima se okreću na svakom koraku. Na prvi pogled, nije vam jasno u čemu leži tajna njihove magnetne privlačnosti, ali na drugi – shvatate. One autfitom komuniciraju svoju autentičnost i ne prate modne trendove „slepo“, već razumeju da je moda ono što možemo da kupimo – ali stil je ono što uradimo sa odevnim komadima koje posedujemo.

U nastavku vam otkrivamo koje su to glavne stilske odlike pravih fashionista devojaka, a ukoliko se u njima pronalazite – na kraju teksta vas čekaju sjajne vesti!

One su upoznate sa modnom scenom

Fashionista devojke upoznate su sa svetski poznatim modnim brendovima, one prate promene na modnoj sceni, upoznate su sa najnovijim trendovima i na njima ćete verovatno pre svih videti one odevne komade koji će kroz nekoliko meseci postati popularni. Fashionista devojke redovno prate nedelje mode, a njihovo oko „izoštreno“ je da primeti siluete, boje i konkretne komade koji će postati novi modni trend.

One dobro poznaju sebe i ono što im najbolje pristaje

Fashionista devojke su upoznate sa trendovima, ali su pre svega upoznate sa sobom. One veoma dobro znaju koji odevni komadi im najbolje pristaju i doprinose isticanju dobrih strana njihove figure, dok prikrivaju one lošije. Fashionista devojke će uvek pre odabrati dobar timeless komad koji im stoji „kao saliven“, nego popularni odevni komad koji im ne pristaje.

One biraju modne brendove koji idu u skladu sa trendovima, ali nude i timeless odevne komade

Fashionista devojke prate dizajn scenu i u toku su sa najnovijim kolekcijama lokalnih, globalnih, manjih i većih modnih brendova. Ipak, one ne biraju brendove koje nose samo zbog njihovog „imena“, već od brenda za koji se odluče očekuju nekoliko stvari. Fashionista devojke nose odeću brendova koji su prepoznatljive estetike, koji idu u skladu sa modnim trendovima i koji uvek u svojim kolekcijama imaju i nekoliko timeless, uvek aktuelnih odevnih komada vrhunskog kvaliteta. Sa brendovima koji ove uslove ispunjavaju, one su sigurne da neće pogrešiti.

Jedan od takvih brendova upravo je italijanski brend LIU JO, koji još od 1995. godine fashionista devojkama nudi prepoznatljive modne kolekcije.

Liu Jo je modni brend koji neguje ženstvenu, timeless, sofisticiranu estetiku sa edgy twistom – a njihovi odevni komadi uvek su u trendu. Nastao u malom italijanskom gradu, Carpi, ovaj brend u sebi nosi miks italijanskog modnog zanatstva i poletnog stilskog duha ove države.

U skladu sa time, najnovija kolekcija brenda LIU JO simbolično nosi ime „Viviamo!“, što u prevodu znači – mi živimo. Ova kolekcija namenjena je svim fashionista devojkama koje su svesne sebe, koje optimistično žive život punim plućima i koje uživaju u izražavanju svoje autentičnosti kroz modu. A sada, LIU JO i WANNABE MAGAZINE vam nude priliku da i same uživate u nekim od komada iz ove kolekcije!

Istražili smo šta to čini jednu fashionista devojku i u čemu je njena magnetna privlačnost – i shvatili da ona počiva na pažljivom odabiru odevnih komada i njihovom međusobnom uklapanju.

Fashionista devojke tačno znaju za koji komad će se „uhvatiti“ u moru ponuđenih, kao i u okviru kakvog autfita će ga iskombinovati. One su u toku sa najsavremenijim modnim trendovima, ali ih isto tako često i predvode - i uvek su za korak ispred njih. I naravno, pre svega, one uživaju u poigravanju sa modom.

U saradnji sa italijanskim brendom LIU JO upustili smo se u potragu za fashionista devojkama, koje će svoje stilske veštine pokazati kroz inspirativne stilske zadatke i 3 modne teme – i pronašli smo ih! U pitanju su Ivona Rakita, Marijana Popović i Minja Gligorijević, a mi sa vama u nastavku delimo njihove stilske priče i stajlinge koje su kreirale na teme „Cute Casual“, „Business Posh“ i „Runway Party“.

Pratite nas na društvenim mrežama, gde ćete imati priliku da putem Instagram storija glasate za svoju omiljenu fashionista devojku!

Ivona Rakita

Marijana Popović

Minja Gligorijević