Dok naša omiljena TV heroina Emily Cooper, koju glumi Lily Collins, menja romantične ulice Pariza za suncem obasjani Rim, sva pažnja je usmerena na njenog potencijalnog novog ljubavnog partnera, Marcella, koga tumači zgodni Eugenio Franceschini.

Ali ko je zapravo ovaj italijanski zavodnik koji je već osvojio srca širom planete?

Eugenio Franceschini – novi italijanski zavodnik u seriji Emily in Paris

Eugenio Franceschini, rođen pre 32 godine u Veroni, nije novajlija u svetu glume. Svoju strast prema sceni otkrio je još kao dečak u porodičnoj pozorišnoj trupi “Viva Opera Circus”. Pod budnim okom oca, iskusnog glumca, Eugenio je brusio svoj talenat preuzimajući glavne uloge u raznim predstavama.

Ovo rano pozorišno iskustvo oblikovalo je Franceschinija kao svestranog umetnika, usadivši mu duboko poštovanje prema pripovedanju i razvoju likova. Upravo ta pozorišna podloga verovatno doprinosi dubini i harizmi koju unosi u svoje uloge na ekranu, uključujući i ulogu Marcella.

Uspon u svetu glume

Franceschinijev put ka slavi započeo je 2012. godine debitantskom ulogom u filmu Bianca come il latte, rossa come il sangue. Od tada, njegova karijera beleži konstantan uspon, sa zapaženim nastupima u romantičnim komedijama poput Sapore di te i Maldamore (koja mu je donela i priznanje od italijanskog Nacionalnog sindikata filmskih novinara).

Na malom ekranu, Eugenio je ostavio utisak ulogama u popularnim serijama Medici i Non Mi Lasciare.

Više od lepog lica

Iako je Franceschinijevi dobar izgled neosporan, važno je istaći da iza privlačne spoljašnjosti stoji talentovan glumac. Opisan kao direktan, samopouzdan i neko ko ceni jednostavnost, Eugenio unosi autentičnost u svaku ulogu. Njegova posvećenost umetnosti i spremnost da prihvati raznovrsne i izazovne uloge govore o njegovoj profesionalnosti i strasti prema glumi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@emilysomelette)

Ljubav na setu i van njega

Dok će gledaoci pratiti razvoj romance između Emily i Marcella, zanimljivo je da je Franceschini pronašao ljubav upravo na filmskom setu. Svoju partnerku upoznao je tokom snimanja serije Medici, što ide u prilog tezi da hemija pred kamerama ponekad može dovesti do stvarne veze. Par je 2018. godine dobio sina, što je Eugeniu donelo novu životnu ulogu – oca.

Šta nam donosi lik Marcello u novoj sezoni?

Dolazak Eugenio Franceschinija kao Marcella donosi svežinu u seriju, vožnje na Vespi kroz živopisne ulice Rima i uživanje u Aperol špricu umesto šampanjca. Marcello se pojavljuje u trenutku kada je Emily, nakon turbulentnih veza sa Gabrielom i Alfijem, spremna da iskorači iz svoje zone komfora.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @collinsupdatez

Kulturni kontrast i lični rast

Marcello je lik koji je suštinski veran svojim korenima, što obećava zanimljiv kontrast Emilynom dosadašnjem iskustvu u Parizu. Ova dinamika pruža priliku za istraživanje novih kulturnih perspektiva i potencijalni lični rast glavne junakinje.

Franceschinijev međunarodni debi

Uloga Marcella označava Franceschinijev debi na globalnoj sceni. Sa svojim talentom, iskustvom i neospornim šarmom, ovo bi mogla biti uloga koja će ga lansirati u međunarodnu slavu. Bez obzira na to da li će veza Marcella i Emily biti prolazna avantura ili nešto ozbiljnije, jedno je sigurno – Eugenio Franceschini će uneti novu energiju u omiljenu seriju.

Pročitajte i ovo: Emily u Rimu, ali bez Gabriela: Šta nas očekuje u nastavku 4. sezone “Emily in Paris”

Naslovna fotografija: instagram.com/thepinkplushchairtalks

Nikola Gudelj

Comments