Dolaskom hladnijeg vremena menja nam se i stil. Iz plakara vadimo džempere, pantalone i čizme, a posebnu pažnju pridajemo i manikiru. Svaka žena koja drži do sebe će uvek imati sređene nokte, a jarke ili neutralne nijanse ove jeseni menjamo za tamne i zagasite.

Kada pronađete oblik nokta koji vam najbolje pristaje, vreme je i da odaberete trendi jesenji manikir koji će ih samo još više istaći. Obavezno dodajte i neki modni detalj, kao što je prstenje.

Trendi jesenji manikir za 2024. godinu

Ljubičasti manikir

Ljubičasta boja laka za nokte nikada ne izlazi iz mode, pa je tako i ove jeseni u trendu. Nijansa šljive je najpopularnija, a možete da je nosite sa dugim ili kratkim noktima. Lako se nanosi i pristaje gotovo svakoj ženi.

Maslinastozeleni jesenji manikir

Sve nijanse zelene boje su popularne poslednjih godina, pogotovo kada napolju zahladni. Sofisticirani maslinastozeleni nokti definitivno će privući pažnju, a najbolje stoje na četvrtasto isturpijanim noktima sa zaobljenim vrhom. Manikir će se dobro uklopiti sa gotovo svim jesenjim nijansama koje imate u plakaru.

Boja senfa ili oker manikir

Oker ili boja senfa je prava jesenja nijansa koja se odlično slaže sa bordo, braon, zelenom… Naravno, pored odeće i nokte možete da nalakirate bojom koja će dominirati ove sezone. Kišne dane možete da ravedrite i dizajnom u oker i plavoj boji. Najbolje pristaje noktima u obliku badema.

Bordo jesenji manikir

Crvena je vamp boja koja prosto nikada neće izaći iz mode. Dovoljna je i samo u detaljima, kao što je karmin ili lak za nokte, da svima privuče pažnju. Ipak, kada su napolju niske temperature, više nam pristaju zagasitije boje, a bordo je možda najbolja nijansa jesenjeg manikira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Svetlobraon manikir

Braon je jaka i teška boja koja ne pristaje velikoj većini žena. Ali, ako volite braon, onda vam predlažemo da isprobate hit jesenju nijansu a to je svetlobraon, koja vuče na tamnobež. Ovako odrađen manikir biće elegantan i šik, a najbolje je da na prste stavite prstenje u zlatnoj boji.

Narandžasti manikir

Bundeva je simbol jeseni, a ta narandžasta boja će definitivno obeležiti jesenji manikir. Ako želite da istaknete vaše nokte, najbolje je da izaberete lak u zagasitoj narandžastoj boji.

Bež jesenji manikir

Neutralne boje se najelegantnije i vrlo jednostavne za uklapanje. Kada se zasitite tamnih i zagasitih nijansi, predlažemo vam da se odlućite za neutralnu bež. Ako želite da se manikir malo razlikuje, slobodno preko premažite mat lak, za drugačiji efekat.

Pročitajte i ovo: Manikir koji u rotaciji nosi Rosie Huntington-Whiteley

Naslovna fotogarafija: instagram.com/mariannnan

Sanja Belinić

Comments