Uveliko smo utonuli u jesenje modne kombinacije, ali nam nikada nije dosta novih ideja – zato u poslednjim danima oktobra pratimo šta nose naše omiljene modne influenserke.

Pred vama su dreamy autfiti u kojima bismo rado ispratili poslednje dane ovog meseca. Ove kombinacije će vam, nadamo se, pružiti neke zanimljive ideje za nošenje trendi jesenjih komada, kao i za modnu igru sa stilskim pravcima koji su sada popularni i voljeni.

Sve kombinacije povezuje slojevitost, cozy boje koje su ogledalo prirode u jesen, ali i stilizovanje pažljivo odabranim i zabavnim aksesoarima.

Uživajte!

Jesenje modne kombinacije u kojima ispraćamo oktobar

Preppy

Ukoliko želite preppy izgled inspirisan školskim uniformama i college modom, obratite pažnju na uparivanje boja. Teget i bordo je neprogrešiva kombinacija, a karirani dezen i ženstvene cipele su takođe dobrodošli. Dokolenice su stilski detalj za odvažnije!

d1 Dreamy jesenje modne kombinacije u kojima ispraćamo oktobar

instagram.com/emmanuellek_

Basic but not basic

Nekad nam samo treba vrhunski trench mantil, udobne i trendi patike, upečatljiva torba i zanimljive farmerke za besprekoran jesenji look. Svi ovi komadi su basic, ali ipak ne toliko klasični – i to je odličan pravac razmišljanja za kupovinu. Dakle, obratite pažnju na detalje, kroj, materijal – želite da svi ovi aspekti budu na što višem nivou.

d2 Dreamy jesenje modne kombinacije u kojima ispraćamo oktobar

instagram.com/mariaccm_

Creamy

Braon boja jednostavno izgleda neodoljivo u kombinaciji sa belom i bordo. Sve su to jesenje nijanse koje se sada uveliko nose, pa zašto samo ne iskoristiti trenutak da uživate u njima? Bordo torbe su najpopularnije, kao i jakne od prevrnute kože – samo ih spojite sa vašim omiljenim belim pantalonama.

d3 Dreamy jesenje modne kombinacije u kojima ispraćamo oktobar

instagram.com/kristinevb

Light Academia

Ima nečeg u grandpacore i light academia estetikama što ih čini tako savršenim za jesen. Neka vas inspirišu da krenete u lov za vintage kariranim sakoom, koji ćete obožavati da nosite. Second hand radnje i sajtovi za thrifting su dobra mesta za početak.

d4 Dreamy jesenje modne kombinacije u kojima ispraćamo oktobar

instagram.com/livia_auer

Matchy matchy

Ako ove jeseni planirate veću modnu investiciju, a već imate kaput i čizme, neka to bude co-ord set, odnosno kostim. I suknju i sako možete nositi zasebno, a tokom jeseni ih samo stilizujte čizmama do kolena. Pronađite modele od vune koji će biti topli i dugotrajniji.

d5 Dreamy jesenje modne kombinacije u kojima ispraćamo oktobar

instagram.com/bethmccreadie

Balmoral

Kraljica Elizabeta i engleska aristokratija su (ne)očekivana modna inspiracija ove jeseni – pronađite jakne u stilu Barboura i sličnih brendova – i nosite ih sa elegantnijim odevnim komadima, recimo kariranim suknjama ili pantalonama.

d6 Dreamy jesenje modne kombinacije u kojima ispraćamo oktobar

instagram.com/elodieromy

Pročitajte i ovo: Jesenji autfiti koji dokazuju da će “old money” stil još dugo biti omiljen

Naslovna fotografija: instagram.com/elodieromy

Božica Luković

Comments