Hot topics

#pričeiznutra: Teme kojih se i žene stide, a ne bi trebalo!

Kako da se našminkaš kada nosiš masku?

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

1/3

Ove afirmacije su kreirane da odgovaraju opštim karakteristikama svakog horoskopskog znaka, ali imaj u vidu i podznak, ili prosto, odaberi neku koja te najviše “diže”.

Ovan

Ti si bistra. Hrabra si. Tvoja duša je divna. Šta god dodirneš ispunjavaš pozitivnom energijom. Sada samo prolaziš kroz težak period i uskoro ćeš se osloboditi tog pritiska. Imaš razloga da se smeješ i da nastaviš da se boriš. Prođi kroz to.

Bik

Tvoja istrajnost je ono najbolje u tebi. U tebi pronalaze utehu i zaštitu oni koji su uznemireni, izgubljeni i potreban im je neko ko će da ih sasluša. Tvoje srce je tako veliko i nesebično i tvoja brižnost ne prolazi nezapaženo. Samo nastavi da budeš to što jesi, ti donosiš mir i nadu svima oko sebe.

horoskop2 3 Afirmacije koje su za tebe lekovite – prema horoskopu

Blizanci

Svaka konverzacija u kojoj učestvuješ, blagoslovena je tvojim radoznalim i otvorenim duhom. Umeš da se približiš ljudima, a njih osnažuje tvoja spremnost da im se otvoriš i omogućiš im pristup. Ponekad si previše izložena, ali svet ne može da zatamni tvoj sjaj. Ti povezuješ srca i to je dragoceno.

Rak

Ti si uvek ta koja nosi sav teret, uvek stavljaš druge ispred sebe, uvek se povlačiš i utišavaš da bi dozvolila drugima da se izraze i ispolje. Hrabri i emotivni duhovi poput tvog, retki su u ovom svetu. Treba da budeš ponosna što si tako jaka i tako nesebična.

Editors choice