Leto je u punom jeku, a sa porastom temperature i preplanulim telima na sve strane raste i još nešto – želja za dobrim seksom. Svaka žena mašta o tome da bude profi u krevetu, ali često se dešava da sledi pogrešne savete i na kraju završi tužna i nezadovoljena kako ona, tako i njen partner. Da ne biste sjajan seks doživljavali samo gledajući u mali ekran, pratite ove inspirišuće savete i verujemo da ćete biti potpuno ošamućeni od zadovoljstva!

SLIKA ZA TEKST Ah to mi radi!

PRIPREMA

Za početak, potrudite se da vas kozmetičarka umoči u vosak negde do nosa, i nakon što ste sat vremena vrištali i zadobili opekotine petog stepena, delimično ste spremni za posao! Zašto delimično? Pa, naravno da vam je za raspamećujući seks potrebna i dodatna oprema, ipak vašem dragom mora biti apsolutno uzbudljivo dok konačno ne dođe do “tajnog skrovišta”! Svratite do supermarketa i nakupujte gomilu šlaga, a ne bi bilo loše da kupite i banane i krastavce, čisto da vežbate dok gledate omiljenu seriju, jer nije na odmet biti u kondiciji!

Seksi veš se podrazumeva. Svratite u neki od seksi šopova na Zelenom vencu po mogućnosti, i kupite one providne cipele sa štiklama do krova. Da, da, one kojih ste se uvek ježili, ali su vam na čudan način bile fascinantne. Ako ste raspoloženi, kupite i neki bič, nek` ide život, treba eksperimentisati, a i taman ćete proveriti koliko je vaš muškarac zaista muško i da li viče ili ciči. Kako se na Zelenom vencu nalazi i pijaca, možete taman tu kupiti banane i krastavce koje smo pominjali, jer ovo je 21. vek, a vi ste u žurbi!

POZOR

Predigra samo što nije počela. Vi ste spremne, još samo da se potrudite da održite ravnotežu na vašim “fuck me pumps”, što bi rekli Englezi. Sve je tu i igra može da počne. Pustite neku finu muziku koja vrišti “Ne puštaj me celu noć” i u stilu Džesike Rebit (Jessica Rabbit), doplešite do kreveta. Ako vam se i desi da se spotaknete i poljubite patos, nema veze, ostanite tu gde ste i krenite da se uvijate, a ako ste zajaukali od bola, nadajte se da je pomislio da ste zapravo počele da stenjete jer ste, naravno, i previše napaljene. Idemo dalje. Došli ste do kreveta, njemu oči samo što ne ispadnu kao kod onih likova iz crtaća, ali naravno da mu se nećete dati odmah. Sada na scenu nastupa šlag. Ili još bolje, dovucite mini frižider do kreveta, što biste se mučili. Sipajte šlag po njemu i sebi dok ne počnete da ličite na dva Sneška Belića i povadite jagode, pa to umačite i jedite, ližite šlag jedno sa drugog, a kad ste se dobro najeli možete nastaviti sa toplom čokoladom, samo pazite da ne bude previše vruća kako njegov „ortak“ ne bi zauvek imao traume. Ok, to smo završili, sad možete početi sa seksom, oralnim naravno. Ližite, sisajte, ali nemojte da grickate jer, možda ste vi kao prava zečica, ali njegov ponos nije šargarepa. Bilo bi poželjno da ste iskusni ronioci ili da ste makar pre toga vežbali da zadržite dah najmanje 30 sekundi, pošto je baš seksi kada se gušite i kada vam zasuze oči. To samo pokazuje koliko ga mnogo želite i još više volite. I molim vas, ne zaboravite da napomenete da želite još, čim dođete do daha.

SAD!

Iiiii stižemo konačno do glavne stvari! Recite mu kako ga želite u sebi što pre i zastenjite još pre nego što je i počeo da radi. Udarajte u jastuke, vrištite da vas komšije čuju i dok ne poplašite sve životinje u kraju, grebite ga tako da sutradan njegovi ortaci pomisle da  je imao susret sa Wolverinom, i ne zaboravite da vičete da želite jače! Ako vam neka poza i zasmeta, recite da vam je to nezgodno jer, pobogu, toliko je veliki, da mora ponekad da vam bude i teško. Pošto želite da situacija potraje što duže, plus je ako ste se spremale nekih mesec dana unazad tako što ste svako jutro trčale 10 kilometara, i ne zaboravite da je i pre seksa istezanje neophodno jer ne želite da se ukočite u toku poze 6669. Za ostale poze osećajte se slobodnim da konsultujete akrobate iz cirkusa, jer ja verujem u vas, i znam da možete da uradite i bolje od njih, samo ako se potrudite!  U toku svršavanja možete govoriti i nepovezane stvari poput devojčice iz “Isterivača đavola”, to će pokazati koliko ste zaista nevaljale. Nakon što je vaš dragi doživeo vrhunac, nastavite da vrištite i bacakajte se po krevetu iako je on već odavno otišao da se istušira. To će mu dati do znanja koliko vam je bilo sjajno, još ako pocepate neki jastuk i razbacate perje po krevetu dok se on ne vrati, BINGO! Eto dokaza da ste bolje od bilo koje porno zvezde.

Eto, drage moje, to bi bili jako praktični saveti za seks iz snova, za dalje savete konsultujte fizioterapeuta i psihijatra, pošto verujem da sada, kao posledicu sjajnog seksa iz pornića imate problema sa kičmom, kao i traume usled straha od gušenja. Uživajte!

 

Comments