Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2,100 univerziteta u 111 zemalja sa preko 60,000 članova, AIESEC je prepoznat od strane Ujedinjenih nacija kao najveća studentska organizacija na svetu.

AIESEC AIESEC: Istraži svet izvan svojih granica, zakorači u novo iskustvo

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale

Program internacionalnih razmena

AIESEC-ov Program internacionalnih razmena daje studentima mogućnost da dobiju znanje, razviju svoje veštine i liderske sposobnosti kroz internacionalno volontersko iskustvo. Na ovom programu mogu da učestvuju svi studenti, bez obzira na to na kom fakultetu studiraju i na kojoj su godini studija, a program je otvoren i za svršene studente čije se studiranje završilo pre manje od 2 godine. Studenti imaju priliku da rade u kompanijama, nevladinim organizacijama, na univerzitetu kao i u samom AIESEC-u, u oblastima koje se odnose na probleme razvoja društva.

“Make It Possible”

Projekat AIESEC-a koji je trenutno aktuelan, “Make It Possible”, iniciran je s ciljem da se predstave mogućnosti odlaska na praksu u inostranstvo. U njegovoj organizaciji, pored naše zemlje, učestvuju Portugalija, Grčka, Italija, Bugarska i Poljska. Podučavanjem i razmenom ideja na temu Milenijumskih ciljeva donetih od strane Ujedinjenih nacija 2001. godine, AIESEC teži da pozitivno deluje na omladinu i podstakne je da bude pokretač promena na globalnom nivou.

Nudimo i mogućnost prakse u kompanijama koje su partneri AIESEC-a, a koje imaju za cilj da kroz praksu studenata završnih godina studija unaprede poslovanja svojih firmi. Student ima priliku da radi u oblastima koje se odnose na menadžment, informacione tehnologije, inženjerstvo, prirodne nauke i mogućnost da dobije vredno iskustvo za dalji nastavak karijere. Svi zainteresovani studenti više informacija, kao i online formular za prijavljivanje, mogu naći na ovoj adresi.

Editors choice