Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale. Prisustvom na preko 2,100 univerziteta u 111 zemalja sa preko 60,000 članova, AIESEC je prepoznat od strane Ujedinjenih nacija kao najveća studentska organizacija na svetu.

AIESEC AIESEC: Istraži svet izvan svojih granica, zakorači u novo iskustvo

AIESEC je međunarodna platforma koja omogućava mladim ljudima da otkriju i razviju sopstvene potencijale

Program internacionalnih razmena

AIESEC-ov Program internacionalnih razmena daje studentima mogućnost da dobiju znanje, razviju svoje veštine i liderske sposobnosti kroz internacionalno volontersko iskustvo. Na ovom programu mogu da učestvuju svi studenti, bez obzira na to na kom fakultetu studiraju i na kojoj su godini studija, a program je otvoren i za svršene studente čije se studiranje završilo pre manje od 2 godine. Studenti imaju priliku da rade u kompanijama, nevladinim organizacijama, na univerzitetu kao i u samom AIESEC-u, u oblastima koje se odnose na probleme razvoja društva.

“Make It Possible”

Projekat AIESEC-a koji je trenutno aktuelan, “Make It Possible”, iniciran je s ciljem da se predstave mogućnosti odlaska na praksu u inostranstvo. U njegovoj organizaciji, pored naše zemlje, učestvuju Portugalija, Grčka, Italija, Bugarska i Poljska. Podučavanjem i razmenom ideja na temu Milenijumskih ciljeva donetih od strane Ujedinjenih nacija 2001. godine, AIESEC teži da pozitivno deluje na omladinu i podstakne je da bude pokretač promena na globalnom nivou.

Nudimo i mogućnost prakse u kompanijama koje su partneri AIESEC-a, a koje imaju za cilj da kroz praksu studenata završnih godina studija unaprede poslovanja svojih firmi. Student ima priliku da radi u oblastima koje se odnose na menadžment, informacione tehnologije, inženjerstvo, prirodne nauke i mogućnost da dobije vredno iskustvo za dalji nastavak karijere. Svi zainteresovani studenti više informacija, kao i online formular za prijavljivanje, mogu naći na ovoj adresi.

Editors choice