Nisi sigurna da li se veza odvija kako treba, nadaš se da će biti bolje, ali jasno ti je da to nije baš ono što si tražila – a možda ti i nije jasno, jer nemaš standarde i tek treba na teži način da naučiš da postavljaš granice i da držiš do sebe. Ukoliko kod tebe “prolaze” ovakva njegova ponašanja, onda je sigurno da su ti standardi na nuli.

Ignoriše tvoje poruke

Niko nije toliko zauzet, da ne može da odgovori na poruku, makar samo da kaže da je zauzet i da ćete se “kuckati” kasnije. I nije istina da nije video ili čuo da mu je stigla poruka. Telefon mu je inače stalno u ruci i to jedino znači da je nepažljiv i da ga je baš briga kako se osećaš.

Imate seks, bez drugih sadržaja

Ako si pristala na ovakav aranžman, treba da znaš da to nije veza, odnosno, da je on ne doživljava tako, ma šta ti mislila i osećala. Ukoliko se nadaš da će vaša “šema” prerasti u vezu, uzalud se nadaš, njemu tako odgovara. Viđa se sa tobom samo radi seksa, nikada ne izlazite zajedno, ne idete u šetnju, na večeru, koncert – to su akcije koje on preduzima sa svojim društvom u kome za tebe nema mesta.

veza1 3 Ako mu dozvoljavaš ovo, znači da su ti standardi suviše niski
Comments