Sezona je praznika, a lista obaveza koju imate sigurno je dugačka. Uz praznike dolazi i pozitivna energija i zabava, ali postoji nekoliko stvari koje vas možda unapred uznemiravaju. Recimo, vaš bivši partner. Niste se čuli nekoliko meseci, ne znate šta mu se trenutno dešava u životu, ali zato znate da će praznike provesti kod kuće, kao i vi. Ništa ne bi bilo tako strašno da ne živite u istoj ulici.

Dakle, svakodnevno ćete se viđati u ulici, marketu ili kafiću na ćošku. Prema njemu ne osećate ništa, ali vaš horoskopski znak je onaj koji želi da dokaže bivšem da je izgubio sedmicu na lotou.

Pročitajte i ovo: Kako ljubi muškarac koji voli?

Hajde da vidimo koji su to odevni komadi koji će podići vaše samopouzdanje do desetog sprata i ostaviti sve prisutne bez teksta (uključujući i njega). Od kafića do marketa ili najdražeg restorana. Uvek budite u pripravnosti, sređeni i nasmejani, jer znate i sami da i zidovi imaju uši!

Doručak sa prijateljicama

Život vam tokom praznika izgleda kao oni božićni filmovi. Dolazite u roditeljsku kuću i provodite se sa prijateljima iz detinjstva, uživate u slobodnim danima sve dok ne naletite na bivšu ljubav… Naravno, svaki susret sa bivšim partnerom je drugačiji i on zavisi od onoga na koji ste način završili vezu. Ako danas doručkujete u najdražem restoranu, idealan autfit je onaj koji je udoban i praktičan.

Košulja + sako + jeans = dobitna kombinacija.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели street_style_paris (@street_style_paris)

Pročitajte i ovo:  Škola za raskid – kraj je novi početak

Kupovina u marketu

Ne rizikujte da krenete u kućnom izdanju u brzinsku kupovinu, jer to znači da ćete sigurno videti bivšeg dragog. Obucite mekanu trenerku, belu majicu i patike, uz to uklopite i aksesoar i malu torbu. Neka sve izgleda spontano, iako znate da nije tako.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andrea Noguero (@andreanoguero)

Izlazak na piće

U svoj rodni kraj ponesite i sve novitete sa društvenih mreža i iz modnih magazina. Odličan izbor će biti bela majica i suknja, a sigurno niste preskočili trend kaubojki! Elegantno, jednostavno i lepo. Sve je na svom mestu!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andrea Noguero (@andreanoguero)

Pročitajte i ovo: Jeans koji se savršeno uklapa uz zimsku obuću

Svečane aktivnosti

Svaki kraj ima tradiciju koju neguje, ako je kod vas aktuelno kićenje jelke ili kuvanje vina na trgu, svečana vožnja po centru grada ili promocije vina, u zavisnosti od toga gde živite, ali sigurno da postoje zanimljive svečane aktivnosti.  Pristupite im odgovorno i detaljno. Ponudite pomoć i obavezno okupite ekipu koja obožava dobru zabavu. Svečane aktivnosti su uglavnom napolju, a zimski period ne dozvoljava da se pojavite u tankim i lepim komadima garderobe. Ipak, to ne znači da nećete biti primećeni. Hajde da za tu priliku izaberete najlepši kaput i nekoliko detalja koji govore da ste osoba od stila! Bilo da birate efektan nakit, naočare ili torbu, ili sve to u istom trenutku, nećete pogrešiti.

Sa svojim pratiocima podelite fotografije i snimke i ne zaboravite da označite lokaciju! A ako je vaš bivši dragi tu, neobavezno mu mahnite i uputite osmeh pobede. Neka vas ne uznemiri to što možda nije sam, u tom slučaju možete čak i da priđete i pozdravite se!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andrea Noguero (@andreanoguero)

Odlazak u bioskop

U toku praznika uvek postoje premijere filmova! Još ako je reč o manjem gradu koji ima samo jedan bioskop, onda znate da je premijera i vašem novom autfitu. Za ovaj događaj izaberite crno odelo, belu majicu, najdraže patike i veliku torbu (onu u koju može da stane sva sujeta vašeg bivšeg dragog), osmeh i samo malo ruža na usnama, najdraži parfem i kokice. A na samom kraju, pobedu zasladite omiljenim slatkišima!

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели street_style_paris (@street_style_paris)

Naslovna fotografija: instagram.com/style_street_paris

Dragana Stojanović

Comments