Samsung Galaxy Z Fold2

Ako želiš da razvijaš svoj
biznis, evo zašto će
Samsung Galaxy Z Fold2
postati tvoj omiljeni
telefon!

Kada ste žena i vodite sopstvenu firmu, vaš radni dan izgleda mnogo drugačije od onoga kako se zamišlja. Naročito ako je srž vašeg biznisa - modni magazin, onda je slika o tome šta i kako radite verovatno više zabava a manje posao. I ima i tu istine, jer je u Wannabe Magazineu svaki dan drugačiji od prethodnog - uvek dinamičan i kreativan! Od ranog jutra sam na telefonu dok presabiram misli i pravim plan za predstojeći dan, to je moj ritual uz prvu kafu. Znam da dobro planiran dan čini “pola posla”, ali kada je priroda vašeg posla kao moja, uvek vas čeka nešto nepredviđeno i morate biti fokusirani, fleksibilni i spremni da rešite izazove. Mobilni telefon je zaista moja produžena ruka u svemu što završavam tokom svog radnog dana, pa mi je bitno na koji način mi olakšava sve dnevne zadatke.

Samsung Galaxy Z Fold2 je novi model dostupan i na našem tržištu, a ovo su moji utisci i top 5 razloga zašto je baš on idealan izbor za ljude u biznisu:

Moj prozor u svet sada je mnogo
veći - i širom otvoren

Zbog prirode mog posla, do sada je moja torba uvek bila puna - poslovni telefon, privatni telefon, laptop, rokovnik, uvek neki papiri i sva ostala pomagala bez kojih ne bih mogla da preživim dan. Galaxy Z Fold2 mi je omogućio da sve imam u jednom uređaju! Kada se telefon rasklopi - on postaje tablet od 7.6 inca, na kome mogu da pogledam kako slike sa poslednjeg shooting-a, tako i video materijale pre nego što ih prosledim klijentu, a mogu čak da dodam i kalendar da proverim rokove ili beleške koje volim da vodim. Ovaj sklopivi ekran prikazuje najraznovrsnije boje zahvaljujući svojoj Dynamic AMOLED 2X tehnologiji, sa prednošću brzog odziva i tečne akcije na glavnom ekranu od 120Hz. I ono što mi je posebno važno, kako provodim sate na telefonu je da mi oči ne budu umorne jer je emisija plave svetlosti minimalna. ko provedeš sate i sate gledajući u ovaj ekran veličine tableta, tvoje oči neće biti umorne, jer je emisija plave svetlosti minimalna.

BONUS TIP:

Rasklopljen ekran je odličan i za večernje opuštanje uz neku knjigu ili omiljenu seriju ili film, u kojima ćete uživati na velikom ekranu vašeg Samsung Galaxy Z Fold2.

Multitasking + fleksibilnost =
efikasnost

Multitasking je bitan deo mog posla i zato je “Flex režim” moj omiljeni način rada. Uz mogućnost ovog telefona da ga rasklopim pod uglom koji mi odgovara i da ekran podeli na dva dela, uopšte ne moram da izađem iz prezentacije na kojoj radim da bih pratila sadržaj na našem sajtu i društvenim mrežama. Volim kada paralelno završavam poslove, tako sam značajno efikasnija.

BONUS TIP:

Flex režim je idealna opcija i za video sastanke, samo nađeš svoj ugao, postaviš telefon a dok pričaš, ruke su slobodne da možeš da vodiš evidenciju ključnih tema sastanka.

Komuniciranje mejlom
brzinom svetlosti

Sigurno polovina moje poslovne komunikacije se svodi na mejl. Uvek sam gubila vreme na izlaženje i ulaženje sa jedne aplikacije na drugu, a sada mogu da gledam mejl koji sam dobila, dok na njega odgovaram, ili da jednostavnim prevlačenjem prsta ubacim željene slike u prilog maila. Brzina u našem poslu je prednost, a sa opcijom multiaktivnog prozora - ja sam uvek u prednosti.

Baterija koja traje
ceo dan

Moj radni dan traje po 12 sati i dobar deo tog vremena aktivno koristim svoj mobilni telefon. Bitno mi je da telefon koji koristim ima bateriju koja može da isprati moj dnevni ritam, a dugotrajna baterija koju ima Samsung Galaxy Z Fold2 kombinuje energiju iz dvostrukog izvoda, i tokom celog dana zahvaljujući unapređenoj veštačkoj inteligenciji pazi na potrošnju energije.

Zabeleži sve
svoje uspehe

Neretko se desi da želim sama da kreiram neki sadržaj “iza scene” sa naših snimanja ili da jednostavno ovekovečim timske uspehe i druge posebne trenutke. Kako su te scene često u pokretu, bitna mi je dobra kamera koja može da uhvati taj trenutak. Kamera Galaxy Z Fold2 drži predmet/osobu u fokusu čak i kada se kreće, a ukoliko je više osoba u kadru, širi fokus. Tako svaka moja fotografija izgleda kao profesionalna!

BONUS TIP:

Ako želim da napravim neku cool fotografiju ili video snimak a nemam dodatnu opremu pri ruci, kamera u flex režimu mi daje brojne mogućnosti da budem kreativna.