Napokon smo izašli iz svojih domova što znači da je definitivno vreme za transformaciju našeg garderobera. Iako mnoge od nas odbijaju da izađu iz helanki, dukseva i svih neodoljivih kućnih stvari, jer dovoljno je teško što se psihički vraćamo u normalu, došao je trenutak da prigrlimo sve te zabavne mini haljine, sandale i potpuno novu paletu veselih boja kojima ne zrače naše “kućne” stvari.

Nije šala da ćemo se vrlo teško uvući u sve te haljine i suknje, ali sigurno sam da ipak ne možeš da izdržiš uzbuđenje što ćeš uskočiti u prolećnu odeću i što ćeš opet moći da kombinuješ sve te zabavne stvari i prošetaš svoje prošlogodišnje favorite koje nisi dovoljno nosila. Ako nisi stigla da obnoviš svoj prolećni garderober postoji par trikova kojima možeš osvežiti svoje stare, pomalo dosadne kombinacije koji će ih potpuno transformisati.

Ključ uspeha “novih” kombinacija je aksesoar. Bilo da je to odvažna marama sa zanimljivim printom, statement kaiš, nakit koji privlači pažnju ili par neodoljivih čarapa, prateća oprema zvana aksesoar treba da transformiše tvoj stajling. Ukoliko si neko ko nije veliki fan aksesoara ove sezone ćeš ga sigurno zavoleti, jer ćeš se jako prijatno iznenaditi pozitivnim promenama tvog izgleda. Sa aksesoarom se možeš beskrajno igrati sve dok ne pronađeš nešto što za tebe zaista “radi posao”, a na našoj listi ćeš ideje sigurno naći. Tvoja bela majica neće biti više potpuno običan komad ako nabaciš i par lančića u žutoj ili sivoj boji, a tvoja omiljena široka lagodna haljina poprimiće drugu dimenziju ako na nju staviš statement kaiš. Svilena marama sa printom koju ćeš prebaciti preko sakoa ili haljine daće tvom stajlingu potpuno drugačiju estetku, a možeš ga čak vezati i oko struka. Šik čarapice koje će ti viriti iz patika učiniće da izgledaš neposredno i daće tvom stajlingu jedinstvenost.

Statement kaiš

Kada razmišljaš o IT aksesoarima sigurni smo da ti na pamet prvo padaju IT cipele, IT torba i IT nakit, a kaiš svakako nije u prvom planu. Velika modna greška je što često zaboravimo kaiš koji je najodgovarajući alat za promenu modne igre. Svaki stajling se može nadograditi kaišem, debelim, tankim, teksturiranim ili mat. U zavisnosti od tvog izbora kaiša odredićeš u kom smeru želiš da se tvoj stajling kreće. Isti stajling u varijanti sa dva različita kaiša može činiti dnevnu i večernju kombinaciju. Ovaj komad će postati omiljeni deo tvojih stajlinga!

Čarape

Kao i ovogodišnji hit aksesoar – bandana i čarape imaju moć da stajling podignu na viši nivo. Mogu se nositi na farmerke, suknje, klasične patike ili visoke potpetice, mogu uneti šaljiv nalet boje u stajling ili malo retro vibe-a. Sve poznate stilizovane devojke su momentalno prigrlile ovaj trend, a sigurni smo da ćeš i ti.

Comments