Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Voliš da nosiš jednostavne kombinacije? Odlično, jer će te novi “zlatni” trend sasvim sigurno “obasjati”! Dakle, ove jeseni ćemo gotovo svaki svoj autfit osvežiti upravo zlatnim aksesoarima i time biti apsolutno atraktivne i u trendu. Aksesoari u boji zlata biće odličan izbor kako u formalnim, tako i u ležernim prilikama i definitivno će te izdvojiti u masi. A u kojim sve “oblicima” ih možeš nositi?

“Oversized” ogrlica

Trend masivnih ogrlica i dalje vlada, a jedino što se menja jesu oblici i veličine ovih aksesoara. Zaključak – nosimo ih sa istom strašću iz sezone u sezonu, te je prirodno da se za njih opredelimo i tokom jeseni. Zlatna boja definitivno asocira na jesen, a osim toga se i odlično slaže sa tipičnim jesenjim bojama (bordo, ljubičasta, plava) i materijalima (somot, pliš). I upravo će “oversized” ogrlica najlakše “začiniti” tvoj izgled i učiniti da pleniš poput prave dive. A koja devojka bi to odbila?!

OGRLICA 2 Aksesoari u boji zlata kao must have za trendi autfit ogrlicA 1 Aksesoari u boji zlata kao must have za trendi autfit

Editors choice