Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/3

Voliš da nosiš jednostavne kombinacije? Odlično, jer će te novi “zlatni” trend sasvim sigurno “obasjati”! Dakle, ove jeseni ćemo gotovo svaki svoj autfit osvežiti upravo zlatnim aksesoarima i time biti apsolutno atraktivne i u trendu. Aksesoari u boji zlata biće odličan izbor kako u formalnim, tako i u ležernim prilikama i definitivno će te izdvojiti u masi. A u kojim sve “oblicima” ih možeš nositi?

“Oversized” ogrlica

Trend masivnih ogrlica i dalje vlada, a jedino što se menja jesu oblici i veličine ovih aksesoara. Zaključak – nosimo ih sa istom strašću iz sezone u sezonu, te je prirodno da se za njih opredelimo i tokom jeseni. Zlatna boja definitivno asocira na jesen, a osim toga se i odlično slaže sa tipičnim jesenjim bojama (bordo, ljubičasta, plava) i materijalima (somot, pliš). I upravo će “oversized” ogrlica najlakše “začiniti” tvoj izgled i učiniti da pleniš poput prave dive. A koja devojka bi to odbila?!

OGRLICA 2 Aksesoari u boji zlata kao must have za trendi autfit ogrlicA 1 Aksesoari u boji zlata kao must have za trendi autfit

Editors choice