Voliš da nosiš jednostavne kombinacije? Odlično, jer će te novi “zlatni” trend sasvim sigurno “obasjati”! Dakle, ove jeseni ćemo gotovo svaki svoj autfit osvežiti upravo zlatnim aksesoarima i time biti apsolutno atraktivne i u trendu. Aksesoari u boji zlata biće odličan izbor kako u formalnim, tako i u ležernim prilikama i definitivno će te izdvojiti u masi. A u kojim sve “oblicima” ih možeš nositi?

“Oversized” ogrlica

Trend masivnih ogrlica i dalje vlada, a jedino što se menja jesu oblici i veličine ovih aksesoara. Zaključak – nosimo ih sa istom strašću iz sezone u sezonu, te je prirodno da se za njih opredelimo i tokom jeseni. Zlatna boja definitivno asocira na jesen, a osim toga se i odlično slaže sa tipičnim jesenjim bojama (bordo, ljubičasta, plava) i materijalima (somot, pliš). I upravo će “oversized” ogrlica najlakše “začiniti” tvoj izgled i učiniti da pleniš poput prave dive. A koja devojka bi to odbila?!

OGRLICA 2 Aksesoari u boji zlata kao must have za trendi autfit ogrlicA 1 Aksesoari u boji zlata kao must have za trendi autfit
Comments