Nema sumnje da je Alexander Wang jedan od najboljih dizajnera današnjice, s toga nije mnogo velik šok za modni svet što je ovaj dizajner angažovan da dizajnira novu capsule collection već dobro poznatog brenda BVLGARI

U pitanju je saradnja između Alexandera i ovog već dobro poznatog brenda koja je nastala potpuno spontano. Njegov zadatak za ovu kolekciju nije bio svakako nimalo lak. On je kreirao čak šest kožnih torbi u novoj ediciji za ovaj brend, a rekreirao je poznate Bvlgari Serpenti Forever Bag torbe u vidu capsule kolekcije, kojom slave sto trideset i pet godina Serpenti Through the Eyes of dizajn .

Kao da to nije dovoljno, ova kuća je angažovala za zaštitno lice kampanje ženu Justin Biebera, Hailey Bieber ex Baldwin, koja na fotkama izgleda izuzetno glamurozno.


Capsule kolekcija koja se sastoji od šest torbi ima modele u vidu shopper tote, duette i dva u jedan model torbe. Dostupne su beloj, crnoj i mint zelenoj boji, što je na neki način i mala oda BVLGARI parfemu, koji je u tinejdžerskim danima dizajneru Wangu bio omiljen parfem. Pritom ova kolekcija ima i sad već legendarni Serpenti dizajn sa zlatnom zmijskom glavom koja odaje vintage detalj u ovoj kolekciji.

Našao sam u arhivi Bvlgarija originalni komad sa glavom zmije iz 1960. godine. Tako da je ova kolekcija mala oda ženama koje vole da budu grešne, jer je to nešto sa čime sam kao dizajner mogao poistovetiti. Uvek razmišljam kada dizajniram šta bi moglo biti uzbudljivo i smatram da sam sa ovim dizajnima to i postigao” izjavio je poznati dizajner u saopštenju za svetske medije.

Šta nas sve još očekuje od ovog dizajnera, ne znamo još uvek, ali smo svakako veoma uzbuđeni da ubrzo saznamo s obzirom da se približava vreme za jesen/zima kolekcije.

 


izvor naslovne fotografije: instagram.com/ourlifestylechoices

Jovan

Comments