Alke? Tako rane dvehiljadite! Ipak, i dalje smo u dvehiljaditim, zato, zašto ne bismo obnovili ljubav sa našim (tada) omiljenim modnim dodatkom?!

Da, alke su već neko vreme unazad ponovo glavne na modnoj sceni, a kako stvari stoje, alke su tu da ostanu. Što bi se reklo, “neće one niđe”. Uostalom, i zašto bi? Izgledaju stylish, lake su za kombinovanje, a slažu se doslovno uz svaki autfit, bez obzira na to da li je reč o sportskoj kombinaciji ili onoj elegantnijoj. Još ako odabereš model koji je osvežen ukrasima i detaljima, dobijaš statement komad nakita koji ćeš obožavati tokom cele godine!

Dobra stvar u vezi sa alkama danas je to što nam na raspolaganju nisu samo najjednostavniji modeli, tanke alke različite veličine, već je toliko varijanti istih minđuša da ne znaš u koje pre da pogledaš i koje pre da odabereš. Hm… Sve? Velike, male, zlatne, srebrne, sa privescima, sa cirkonima, deblje, tanje… Želimo ih sve!

Nekoliko saveta kako da nosiš alke u 2018:

Rijana nam već neko vreme unazad privlači pažnju zahvaljujući septembarskoj naslovnici britanskog Vogue-a i onim obrvama, ali kako verujemo da taj trend čak ni Riri ne može da “vrati iz mrtvih”, fokusiraćemo se na ono što je pevačica ipak uspela – potvrdila da su alke ponovo IN! Tokom promocije Fenty Beauty noviteta zvezda je prikazala i nekoliko modela ovih minđuša, od kojih su sasvim sigurno najbolje ove velike, ukrašene sićušnim sjajnim privescima. Ugledaj se na nju i biraj upadljive modele jer – samo neka sija!

Comments