Hot topics

Reci NE kompromisima: Ovo su neki koje definitivno ne bi trebalo da praviš

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

Akustičnim nastupom popularne pop pevačice Ane Stanić otvorena je jedinstvena manifestacija “Povedi me u letnji provod“, koja će trajati sve do 20. jula, u organizaciji Rajićeva Shopping Centra, a u partnerstvu sa novom stanicom Radio 3.

rajićeva event 10 Ana Stanić otvorila manifestaciju Povedi me u letnji provod

“U naredna dva meseca, naš centar ugostiće Radio 3, koji će po prvi put “izaći” u centar grada – otvorenim studijom – iz koga će emitovati zanimljiv program. Takođe, poseban deo manifestacije činiće i ring za vožnju rolšua, jedini u gradu, koji će biti otvoren svakog dana u periodu između od 12h do 20h. Uslov da posetioci dobiju mogućnost da uživaju u ovom jedinstvenom iskustvu vožnje, biće kupovina u bilo kojoj radnji centra. Za sve one koji su novi u ovoj veštini, nedelja je rezervisana za besplatnu školu rolšula, u periodu od 18h do 20h. Verujemo da će svi naši sugrađani uživati zajedno sa nama i zato ih i pozivamo da Rajićeva bude njihova omiljena letnja destinacija”, izjavio je Nemanja Karapandžić, marketing menadžer.

Da bi ceo program bio još privlačniji postaraće se i ekipa Radija 3. Svakog dana od 14 do 16 časova, posetioci Rajićeva Shopping Centra i slušaoci ovog radija uživaće u “live” izvođenjima hitova, dok će svake subote od 18 časova biti organizovani besplatni koncerti. Ovaj jedinstveni radio studio biće glavno mesto svih muzičkih dešavanja ovog leta u Beogradu.

rajićeva event 3 Ana Stanić otvorila manifestaciju Povedi me u letnji provod rajićeva event 5 Ana Stanić otvorila manifestaciju Povedi me u letnji provod rajićeva event 20 Ana Stanić otvorila manifestaciju Povedi me u letnji provod

Za ljubitelje društvenih mreža, tu je i interaktivan Insta konkurs “Moje leto u Rajićevoj”. Troje najkreativnijh očekuju poklon vaučari u iznosu od 10.000 dinara.

Povedite svoje najbliže u najbolji letnji provod u srcu Beograda.

Editors choice