Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

Akustičnim nastupom popularne pop pevačice Ane Stanić otvorena je jedinstvena manifestacija “Povedi me u letnji provod“, koja će trajati sve do 20. jula, u organizaciji Rajićeva Shopping Centra, a u partnerstvu sa novom stanicom Radio 3.

rajićeva event 10 Ana Stanić otvorila manifestaciju Povedi me u letnji provod

“U naredna dva meseca, naš centar ugostiće Radio 3, koji će po prvi put “izaći” u centar grada – otvorenim studijom – iz koga će emitovati zanimljiv program. Takođe, poseban deo manifestacije činiće i ring za vožnju rolšua, jedini u gradu, koji će biti otvoren svakog dana u periodu između od 12h do 20h. Uslov da posetioci dobiju mogućnost da uživaju u ovom jedinstvenom iskustvu vožnje, biće kupovina u bilo kojoj radnji centra. Za sve one koji su novi u ovoj veštini, nedelja je rezervisana za besplatnu školu rolšula, u periodu od 18h do 20h. Verujemo da će svi naši sugrađani uživati zajedno sa nama i zato ih i pozivamo da Rajićeva bude njihova omiljena letnja destinacija”, izjavio je Nemanja Karapandžić, marketing menadžer.

Da bi ceo program bio još privlačniji postaraće se i ekipa Radija 3. Svakog dana od 14 do 16 časova, posetioci Rajićeva Shopping Centra i slušaoci ovog radija uživaće u “live” izvođenjima hitova, dok će svake subote od 18 časova biti organizovani besplatni koncerti. Ovaj jedinstveni radio studio biće glavno mesto svih muzičkih dešavanja ovog leta u Beogradu.

rajićeva event 3 Ana Stanić otvorila manifestaciju Povedi me u letnji provod rajićeva event 5 Ana Stanić otvorila manifestaciju Povedi me u letnji provod rajićeva event 20 Ana Stanić otvorila manifestaciju Povedi me u letnji provod

Za ljubitelje društvenih mreža, tu je i interaktivan Insta konkurs “Moje leto u Rajićevoj”. Troje najkreativnijh očekuju poklon vaučari u iznosu od 10.000 dinara.

Povedite svoje najbliže u najbolji letnji provod u srcu Beograda.

Editors choice