Anđelina (Angelina Jolie) je uvek govorila da želi dete iz Latinske Amerike. Posetila je sirotišta u Brazilu i Peruu, ali se na kraju odlučila za devojčicu iz Meksika. Dokumentacija još uvek nije sređena, ali će beba navodno biti predstavljena sledećeg meseca na Kanskom filmskom festivalu (Cannes Film Festival).

shiloh jolie pitt holding viv thumb Angelina i Bred roditelji po sedmi put?

shiloh jolie pitt05 Angelina i Bred roditelji po sedmi put?

Anđelina , koja sada ima 35 godina, nagovestila je sedmu bebu nedavno, kada je dodala sedmi red cifara  na njenu kolekciju tetovaža koje pokazuju koordinate rodnih mesta svoje dece na ruci .

6a00d83451b46869e200e54f8357b38834 640wi Angelina i Bred roditelji po sedmi put?

Anđelina i Bred imaju troje biološke dece i troje usvojene.

brad pitt angelina jolie kids grocery shopping 04 684x1024 Angelina i Bred roditelji po sedmi put?

brad pitt angelina jolie kids grocery shopping 05 1024x684 Angelina i Bred roditelji po sedmi put?

10. marta, 2002. god. Anđelina je usvojila svoje prvo dete, sedmomesečnog Medoksa (Maddox Chicane), koji je rođen 2001. u Kambodži. Nakon što se razvela od drugog muža, Bilija Boba Tortona (Billy Bob Thornton), dobila je puno starateljstvo nad Medoksom.

maddox ang Angelina i Bred roditelji po sedmi put?

6. jula, 2005. usvojila je šestomesečnu devojčicu u Etiopiji. Zahara Marli (Zahara Marley) je prvobitno nazvana Iemsrach (Yemsrach )od strane njene biološke majke. Ubrzo po dolasku u SAD , Zahara je bila u bolnici zbog dehidracije i neuhranjenosti . 2007. godine mediji su pisali da je Zaharina biološka majka Mentevabe Davit (Mentewabe Dawit) želela njenu ćerku nazad , ali je na kraju negirala optužbe i rekla je za Zaharu najbolje da bude sa Anđelinom.

FP 7041653 Alves Camila FP6 08 11 gallery main Angelina i Bred roditelji po sedmi put?

Pit je bio prisutan kada je Anđelina potpisala papire  za usvajanje i preuzela svoju ćerku, i Džoli je kasnije rekla da su zajednički odlučili da usvoje Zaharu . U januaru 2006. Bred je zahtevao da zakonski usvoji Anđelininu decu.  Njihova prezimena su formalno promenjen u Džoli – Pit .

fef Angelina i Bred roditelji po sedmi put?

27. maja, 2006. Anđelina je rodila svoju prvu biološku ćerku, Šajlo Nuvel (Shiloh Nouvel) u Namibiji. Bred i Anđelina su prve Šajline slike prodali magazinu People za više od 4,1 miliona dolara za prava u okviru Severne Amerike,  dok je britanski časopis Hello! kupio međunarodna prava za oko 3,5 miliona dolara . Sav zarađen novac bio je dat u dobrotvorne svrhe.

shiloh fair use Angelina i Bred roditelji po sedmi put?

Shiloh Jolie Pitt  Angelina i Bred roditelji po sedmi put?

15. marta 2007. usvojili su trogodišnjeg dečaka iz Vijetnma, Paks Tiena (Pax Thien). Anđelina je rekla da je dečakovo prvo ime, Paks, predložila njegova biološka majka, pre nego što je preminula.

angeline jolie brad pitt pax adoption Angelina i Bred roditelji po sedmi put?

Nakon dugomesečne spekulacije, Anđelina je potvrdila javnosti na Kanskom filmskom festivalu, 2008. da je trudna sa blizancima. 12. jula iste godine, na svet je donela dečaka, Noks Leona (Knox Leon) i devojčicu Vivijen Maršelin (Vivienne Marcheline) u Nici. Prava na prve fotografije blizanaca prodate su magazinima People and Hello! za 14 miliona dolara, i postale najplaćenije slike poznatih ličnosti ikada. Zarada je data u dobrotvorne svrhe Žoli – Pit Fondacije.

knox and vivienne Angelina i Bred roditelji po sedmi put?

Anastasija Milojević je diplomirani ekonomista koji obožava fotografiju, modu i muziku (bez koje je dan nepotpun). Retko, ali rado slika, a sada najčešće bloguje na Butterfly Dreamer. U potpunosti se slaže sa Marilyn Monroe: “Dajte devojci prave cipele i osvojiće svet!”

Comments