Kako se osećate kada se probudite 14. februara? Šta za vas predstavlja dan koji slavi ljubav? Da li mislite da postoji poseban način da ulepšate Dan zaljubljenih sebi i onima koje volite? Možda je najbolji predlog da im namenite dar u kome se istovremeno ogleda ljubav, briga, nega, zdravlje i lepota.

Prema različitim verovanjima, snaga se krije upravo u kosi, a mi vam predstavljamo ideju za poklon – Angie proizvode. Možete ih pokloniti devojci, drugarici, sestri, mami ili možda baš sebi – jer zaista najbolje zaslužujete vi, a i vaša kosa.

VUK 0628 3 Idealni dar za Dan zaljubljenih: Četiri koraka Angie rutine do najsjajnije i najbujnije kose

Angie proizvodi su organski, sa akcentom na prirodne, visokokvalitetne sastojke koji kosi obezbeđuju negu od temena do vrhova, štite je od štetnih spoljnih uticaja i pružaju joj visoki sjaj i mekoću.

U kratkom roku je ova linija nege kose osvojila žene širom Srbije, ali i Balkana – i to potpuno opravdano! Pruža dodir luksuza po pristupačnim cenama; svaki proizvod dolazi u prefinjenim bočicama i elegantnom dizajnu, a veoma brzo pravi osetnu razliku u pogledu kvaliteta dlake.

Anđelka je sama najbolja reklama, a tajna njene prelepe kose krije se u doslednoj, ali jednostavnoj rutini od svega četiri proizvoda – Angie Before ulje, Angie Protection sprej, Angie Hair mist i Angie After ulje.

Sva proizvodnja je isključivo iz Srbije, korišćena su najkvalitetnija ulja i sirovine za svaki proizvod.

VUK 0249 1 Idealni dar za Dan zaljubljenih: Četiri koraka Angie rutine do najsjajnije i najbujnije kose
VUK 0015 2 Idealni dar za Dan zaljubljenih: Četiri koraka Angie rutine do najsjajnije i najbujnije kose
VUK 0702 A 1 Idealni dar za Dan zaljubljenih: Četiri koraka Angie rutine do najsjajnije i najbujnije kose

Angie je prvi i jedini domaći brend koji se našao pored svih svetskih brendova u Jasmin parfimerijama. Dokaz koliko su proizvodi kvalitetni je i taj da trudnice mogu da koriste sve Angie proizvode koji ne sadrže u sebi silikone, kao i žene koje praktikuju keratin ili farbaju svoju kosu.

Za više informacija o Angie proizvodima posetite sajt i Instagram stranicu.

VUK 0673 2 Idealni dar za Dan zaljubljenih: Četiri koraka Angie rutine do najsjajnije i najbujnije kose
logo crni Idealni dar za Dan zaljubljenih: Četiri koraka Angie rutine do najsjajnije i najbujnije kose
Comments