Animal print je prilično očigledan izbor za jesen, pre svega zato što su u njemu prisutne tople, prirodne boje. Tu naročito mislimo na šare tigra i leoparda, ali animal print niti počinje, niti se tu završava. To mogu biti i šare zmije, zebre, krave, varijacije i igranje sa bojama. Možete eksperimentisati sa francuskim manikirom, oblicima oblikovanja nokta, ali nekako uz animal print najviše idu oštri nokti.

Prema animal printu niko nije ravnodušan, pojedine žene ga nikad ne bi nosile i smatraju da može da bude na granici kiča, druge ga obožavaju jer su te šare u skladu sa njihovom ličnošću. A i kada se životinjske šare iskombinuju na pravi način dobijate autfit koji zasigurno neće proći neprimećeno. One će svaki vaš autfit učiniti zanimljivim, a najbolje od svega je što će se, pošto su prirodne boje u pitanju, slagati sa bilo kojom bojom. Zato smo mišljenja da je animal print nezaobilazan manikir ove jeseni i odabrali smo manikire koje biste mogli da isprobate kad sledeći put zakažete svoj termin u salonu.

Minimalistički animal print

Kad pomislimo na animal print, isprva ćemo posmisliti da više ide sa pojmom maksimalizma, zato što je raskošan, pun boja. Ali, uopšte ne mora biti tako, samo je potrebno da znate kako. Šare životinja na noktima mogu i te kako da prođu u minimalističkom stilu, da imaju smirujući vajb. Jedan način da to postignete jeste sa mat francuskim manikirom – kao što je prikazano na fotografiji ispod. Animal print zauzima samo vrh nokta, dok je ostatak nokatne ploče ofarban u neutralnu boju. Mi mislimo da se sve savršeno uklopilo.

Pročitajte i ovo: Nokti 2023 – kakvi će manikiri biti u trendu

Safari print

Kombinacija crne i braon boje se odlično uklapaju sa jeseni, zato je animal print savršen za ovu sezonu. Možete uklopiti i druge boje, kao što je maslinastozelena i crna – što će neodoljivo podsećati na vojničku uniformu. Tu su i boja čokolade, narandžasta, ali možete i odličan kontrast napraviti sa morskoplavom bojom – sve zavisi od toga koliko ste zainteresovani za eksperimentisanje. Sigurno je da će ovaj manikir poboljšati vaš autfit, pa makar i da se od glave do pete obučete u istu boju.

Pročitajte i ovo: Evo kako da ojačate svoje nokte bez odlaska u salon

Šare zmije

Ok, ovo definitivno nije manikir koji ćete videti svaki dan. U pitanju je reljefni manikir do kojeg se dolazi posebnim tehnikama. U pitanju je snake animal print, doduše zmije retko kad dolaze u crvenoj boji, ako želite da boje budu autentične, možete odabrati braon, bež, crnu, zelenu… Kad budete nosili ovakav manikir, niko o vama neće misliti da ste stidljivi i da imate problema sa samopouzdanjem, suprotno tome, izgledaćete kao da ste puni samopouzdanja. Pa ako imate problema sa verom u sebe, fake it till you make it i uradite ovakav manikir.

Neprimetan animal print

Ako ste od onih koji ne vole drečave boje, to uopšte ne mora da znači da vam je “zabranjeno” da nosite animal print. Možete ga učiniti i te kako zanimljivim i neko će morati da se zagleda u vaše nokte da bi uopšte shvatio da je u pitanju animal print. Dakle, bazu čini svetla boja, a animal print detalji su bele boje. Ovo je šara koju imaju mace, ali vi se možete odlučiti za bilo šta drugo ili rekreirati na baš ovaj način.

Zlatni manikir

Animal print i zlatna boja su fenomenalan spoj. Retko šta se toliko dobro uklapa i to je definitivno kombinacija sa kojom ne možete da pogrešite. Zato predlažemo ovaj animal print, sa toplom, braon bojom i zlatnom linijom sa strane. Ne znamo za vas, ali mi ne možemo da prestanemo da gledamo u ovako lepe nokte!

Pročitajte i ovo: Halloween ideje za manikir – jezive, ali sa stilom

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Salons Direct (@salonsdirect)

Naslovna fotografija: instagram.com/salonsdirect

Jovana Petković

Comments