Nije da volimo da biramo favorite što se tiče stila, ali Anya Taylor-Joy osvaja srca publike širom sveta. Ona to pre svega radi odličnom glumom, koja ne može ostati neprimećena. Možete je gledati kako briljira u mini-seriiji The Queen’s Gambit, a sada je Anya ponovo u centru pažnje zbog svoje uloge u filmu The Northman gde tumači lik Olge.

Mi bismo da skrenemo pažnju na  njen stil koji je zaista nepogrešiv. Svako njeno pojavljivanje na crvenom tepihu, ili generalno u javnosti uvek bude primećeno i povhaljeno i to sa dobrim razlogom. Ovo su neki lookovi Anye Taylor-Joy koje bismo mi izdvojili kao omiljene za sad.

The Northman premijera

Možemo slobodno reći da je Anya na premijeri svog najnovijeg filma izgledala gotovo anđeoski. Nosila je Dior dugačku belu haljinu bez leđa, zajedno sa upečatljivom zlatnom kragnom koja je čitavu kombinaciju učinila neobičnom. Čitav stil je minimalistički, a tome se pridružuje i njena frizura koja je samo zalizana i vezana u nizak rep.

Venice film festival (2021)

Ovo je još jedna kombinacija gde je Anya nosila Dior haljinu, ali ovaj put u sasvim drugačijem izdanju. To je bila roze elegantna haljina sa čamac izrezom, roze štiklama, zajedno sa srebrnim nakitom. Ovako se pojavila na crvenom tepihu prilikom predstavljanja filma Last Night in Soho i moramo priznati da je bila veličanstvena, kao i da se njena plava kosa odlično slaže sa roze bojom.

Početni monolog epizode SNL-a (2021)

Ovo je još jedan očaravajući outfeet koji je Tylor-Joy iznela bez greške. Ovakva haljina ne bi pristajala svakome, ali Anya je nosi kao da je upravo za nju krojena. Haljina koja ima malo kabare vajb zbog perja na ramenu je dizajnirao Peter Do, a nakit je Tiffany & Co.

Teaser za učešće u SNL-u (2021)

Glumica ništa nije ostavila, pa se tako potrudila da ostavi utisak i na teaseru za novu SNL epizodu u kojoj je učestvovala u maju prošle godine. Ovo je sasvim vintage kombinacija, a sa The Queen’s Gambit već veoma dobro znamo koliko njoj dobro stoji stil šezdesetih godina. Što se nas tiče 10/10 – bez greške! Naime, ova haljina se nalazi u privatnoj arhivi stiliste Law Roach.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

Critic’s Choice Awards (2021)

Anya je definitivno bila u centru pažnje prošle godine, zato imamo i najviše primera njenih najboljih lookova iz te godine. Na prošlogodišnjoj dodeli Critic’s Choice Awards Anya Taylor-Joy je nosila gracioznu ljubičastu haljinu. Naravno, i ovo je Dior haljina, s obzirom da je Anya Dior ambasador – a haljina je pun pogodak!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

Zlatni globus (2021)

Kada pogledamo sve prethodne outfite moramo primetiti da se prilično razlikuju i u bojama i u stilu, a Anya nema nikakvih problema da bilo koju kombinaciju iznese na najboljoj mogući način. No, za kraj ide naš favorit, jer u ovoj Diorovoj haljini izgleda moćno, ženstveno i seksi. Kao i većina prethodnih, i ovo je haljina iz Diorove kolekcije, a u tamno zelenoj Anya izgleda veličanstveno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Law Roach (@luxurylaw)

Naslovna fotografija: instagram.com/inspiringinstafeeds

Jovana Petković

Comments