Nadogradite svoje strandardne fotografije na iPhone-u tako što ćete im dodati bokeh. Šta je bokeh efekat u stvari? To su tačkice koje se pojavljuju na fotografijama izvan fokusa koji fotografišete, u stvari izgledaju kao mrlje.

Može biti malo teže napraviti ovaj efekat na fotografijama, ali uz pomoć aplikacija za iPhone to je postalo veoma lako.

Želite da isprobate svoje fotografske sposobnosti? Pogledajte pet najboljih aplikacija.

Aplikacije za iPhone Dodajte efekte na svojim fotografijama Aplikacije za iPhone: Dodaj efekte na svoje fotografije

LensLight – Jednostavna i laka za upotrebu ova aplikacija će vam pomoći da dodate svetlosni efekat na svojoj fotografiji. Možete dodati tačkice raznih boja, sjaj ili bokeh efekat na standardnu fotografiju.

Picfx – Ova aplikacija ima 47 efekata, 13 različitih stilova i različite pozadine, što će vam omogućiti da unapredite svoju fotografiju. Da li može bolje od ove aplikacije?

PictureShow – Ova aplikacija pruža velike mogućnosti za obradu fotografija, jer ima 44 različitih stilova, 23 okvira, kao i 10 svetlosnih efekata. Možete sačuvati izabrane opcije kako biste ih primenili na fotografijama, kao i porukama koje dodajete. Još jedan bonus je tajmer, koji će vam omogućiti da pozirate pre nego što se fotografišete.

iDarkroom – Ova aplikacija je odlična za igranje sa svetlom, jer ima 12 svetlosnih efekata, kao i bokeh efekat. Ona vam omogućava da podesite kontraste, svetlost, kao i da dodate film efekat kao filter na fotografije.

Bokeh Booth – klasična aplikacija napravljena je da doda bokeh efekat na vaše fotografije. Ako vam je mnogo komplikovano da napravite ovaj efekat sa drugim aplikacijama, onda će vam ova aplikacija za iPhone pomoći. Dodajte srca, zvezdice ili krugove na svoj bokeh efekat.

Mirjana Radojević

Comments