Sada je i zvanično da je pop senzacija Ariana Grande zaštitno lice najnovije kampanje modne kuće Givenchy za sezonu jesen/zima 2019.

“Muza modernog doba i glas jedne potpuno nove generacije, Ariana važi za jednu od najuticajnijih ljudi u pop kulturi današnjice”, objavili su iz Givenchy-ja kao najavu njihovog novog zaštitnog lica.

“Mnogo volim ovu odeću i sreću koju donosi ljudima koji je nose”, rekla je Grande nakon objave vesti i dodaje još: “Ne samo da je odeća vanvremenska i lepa, nego sam i mnogo srećna što radim sa brendom koji čini ljude srećnim zbog onoga što jesu i da se ne izvinjavaju nikome zbog toga što jesu.” 

Ova modna kuća iz Francuske je objavila seriju crno-belih fotografija i video gde se vidi silueta Ariane kako maše svojim sada već prepoznatljivim repom.

Potrudili su se da budu misteriozni, ali na prvu promo fotku objavljenu na društvenim mrežama je bilo evidentno da je u pitanju ova pevačica, tako da im nije baš mnogo “upalila” ta ideja. Njen stil je već prepoznatljiv na svetskim razmerama i ono što je čini poznatom u svetu mode je definitivno njena kosa zavezana u visoki rep.

Comments