Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/2

Zahvaljujući smart telefonima većina nas prelistava omiljene sadržaje prstom nagore dok se opuštamo uz prvu jutarnju ili pak popodnevnu kafu. Guilty? Činjenica je da online svet neprestano raste, širi svoje domete i uveličava se mahnitom brzinom. U vremenu online dominacije štampana izdanja su privlačnija nego ikada, naročito kada poseduju atraktivan dizajn i autentičan sadržaj, toliko dobar da bi zadovoljio glad svakog poštovaoca umetnosti. The New Black Vanguard: Photography between Art and Fashion je naslov književne poslastice koja slavi jedinstvenost i modu.

Stigla je nova era umetničke fotografije, a ova knjiga je njen predstavnik. Pisac i kritičar Antwaun Sargent odlučio je da u fokus postavi tela tamnoputih manekena i manekenki i time otvori važnu temu koja se tiče njihovog položaja i načina života širom sveta. Sargent predstavlja moćno ime publicistike s obzirom na to da je ovaj nezavisni autor pisao za izdavače kao što su New Yorker, New York Times, W magazine i Vogue. Kroz radove 15 autora slavi se estetika i lepota ove kulture i ljudi.

Tyler Mitchell je fotograf koji je počeo da kroji savremenu istoriju kada se u avgustu 2018. godine pojavio kao prvi Afroamerikanac koji je kreirao naslovnicu za američki Vogue. Ko se još ne seća raskošnih korica septembarskog izdanja sa kojih se osmehuje diva pop scene, Beyonce? S obzirom na vrtoglavi uspeh ovog umetnika, očigledan je razlog zbog kog je Antwaun baš njega odabrao za saradnju.

Editors choice