Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Zahvaljujući smart telefonima većina nas prelistava omiljene sadržaje prstom nagore dok se opuštamo uz prvu jutarnju ili pak popodnevnu kafu. Guilty? Činjenica je da online svet neprestano raste, širi svoje domete i uveličava se mahnitom brzinom. U vremenu online dominacije štampana izdanja su privlačnija nego ikada, naročito kada poseduju atraktivan dizajn i autentičan sadržaj, toliko dobar da bi zadovoljio glad svakog poštovaoca umetnosti. The New Black Vanguard: Photography between Art and Fashion je naslov književne poslastice koja slavi jedinstvenost i modu.

Stigla je nova era umetničke fotografije, a ova knjiga je njen predstavnik. Pisac i kritičar Antwaun Sargent odlučio je da u fokus postavi tela tamnoputih manekena i manekenki i time otvori važnu temu koja se tiče njihovog položaja i načina života širom sveta. Sargent predstavlja moćno ime publicistike s obzirom na to da je ovaj nezavisni autor pisao za izdavače kao što su New Yorker, New York Times, W magazine i Vogue. Kroz radove 15 autora slavi se estetika i lepota ove kulture i ljudi.

Tyler Mitchell je fotograf koji je počeo da kroji savremenu istoriju kada se u avgustu 2018. godine pojavio kao prvi Afroamerikanac koji je kreirao naslovnicu za američki Vogue. Ko se još ne seća raskošnih korica septembarskog izdanja sa kojih se osmehuje diva pop scene, Beyonce? S obzirom na vrtoglavi uspeh ovog umetnika, očigledan je razlog zbog kog je Antwaun baš njega odabrao za saradnju.

Editors choice