Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Zahvaljujući smart telefonima većina nas prelistava omiljene sadržaje prstom nagore dok se opuštamo uz prvu jutarnju ili pak popodnevnu kafu. Guilty? Činjenica je da online svet neprestano raste, širi svoje domete i uveličava se mahnitom brzinom. U vremenu online dominacije štampana izdanja su privlačnija nego ikada, naročito kada poseduju atraktivan dizajn i autentičan sadržaj, toliko dobar da bi zadovoljio glad svakog poštovaoca umetnosti. The New Black Vanguard: Photography between Art and Fashion je naslov književne poslastice koja slavi jedinstvenost i modu.

Stigla je nova era umetničke fotografije, a ova knjiga je njen predstavnik. Pisac i kritičar Antwaun Sargent odlučio je da u fokus postavi tela tamnoputih manekena i manekenki i time otvori važnu temu koja se tiče njihovog položaja i načina života širom sveta. Sargent predstavlja moćno ime publicistike s obzirom na to da je ovaj nezavisni autor pisao za izdavače kao što su New Yorker, New York Times, W magazine i Vogue. Kroz radove 15 autora slavi se estetika i lepota ove kulture i ljudi.

Tyler Mitchell je fotograf koji je počeo da kroji savremenu istoriju kada se u avgustu 2018. godine pojavio kao prvi Afroamerikanac koji je kreirao naslovnicu za američki Vogue. Ko se još ne seća raskošnih korica septembarskog izdanja sa kojih se osmehuje diva pop scene, Beyonce? S obzirom na vrtoglavi uspeh ovog umetnika, očigledan je razlog zbog kog je Antwaun baš njega odabrao za saradnju.

Editors choice