Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/3

Aktivno tražite srodnu dušu? Ili kompatibilnog partnera? Evo kako ćete povećati svoje šanse da je sretnete, u skladu sa svojim horoskopskim znakom. 

Ovan 

Najlakše ćete pronaći srodnu dušu, kada ste najaktivniji. Na treningu u teretani, na planinarenju, na poslovnom putovanju, prilikom organizovanja i sprovođenja humanitarne akcije… Uključite se u što više društvenih događanja ili još bolje, organizujte ih ili budite deo organizacionog tima. Tako ćete upoznati ljude otvorenog uma, koji žele da daju svoj doprinos, kao i da ostvare svoj uticaj, jer vama je važno i jedno i drugo, pošto ste i sami takvi. 

Bik 

Idite u šoping i komunicirajte sa onima koje srećete – vi uživate u kupovini, bilo da je u pitanju nabavka namirnica ili obilaženje butika, tržnih centara ili prodavnica zdrave hrane i prirodnih proizvoda. Pitajte za savet, podelite iskustva i mišljenje o proizvodima koje kupujete – slobodno preuzmite inicijativu i započnite udvaranje na bezazlenom nivou razmene mišljenja. 

Blizanci 

Vi ste suviše neodlučni da biste nekoga odabrali putem aplikacije za upoznavanje i nekako nemate sreće ili vas prvi utisak uvek izneveri, zato ćete srodnu dušu upoznati – na preporuku. Pitajte prijatelje da vam nekog preporuče i da vas upoznaju, odnosno, ne bežite od njihovih predloga i aranžmana. Oni vas poznaju i lakše će prepoznati šta bi vas privuklo kod neke osobe, kao i da li ta osoba ima kvalitete koji su vam potrebni. 

Rak 

Najlakše ćete upoznati srodnu dušu u nekim porodičnim situacijama, na slavljima ili venčanjima. Pohađajte sva porodična okupljanja, idite na venčanja svojih rođaka i prijatelja i pustite svoju energiju pripradnosti i porodičnih vrednosti da privuče onog pravog – a to je ona osoba koja deluje malo izgubljeno i nesigurno na tom događaju i koja bi zaista volela da bude deo nečeg većeg od sebe i da oseti malo porodične topline. 

Editors choice