Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/2

Ne, Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, to jest hodom unazad iako je daleko najpoznatija i ona od koje sa razlogom ili bez najviše strepimo. Sve planete s vremena na vreme malo “polude” pa krenu unazad i prošetaju neko vreme dok se opet ne saberu i ne vrate direktnim hodom unapred. Sada je došlo vreme da to obavi i vazda ozbiljan i smislen Saturn. Huh, ali ozloglašeni Saturn u kombinaciji sa još ozloglašenijim retro hodom… Ne zvuči li to prilično gadno? Zvuči, ali šta to znači u praksi?

Juče Saturn je počeo svoju petomesečnu retrogradnu fazu u kojoj će se prošetati kroz prvu dekadu Jarca (preko prve trećine stepeni). Sve do 6.septembra naše ambicije će biti malo skrajnute ili barem odložene jer će nas ovakav Saturn naterati da se pozabavimo svim nedovršenim poslovima, za šta će nam trebati mnogo discipline i strpljenja a upravo te veštine koje usvojimo tokom retro Saturna će se pokazati ključnim za kasnije uspehe.

Kada je Saturn u svojoj retro fazi, to je dobar period da revidiramo svoje prošle i sadašnje odnose, radimo na dugoročnim ciljevima, odgovornostima i dužnostima, “stegnemo zube” i preživimo nešto jer znamo da je to za više dobro, i viši cilj. Ovo je vreme da restruktuiramo svoju svakodnevnicu i realnost u kojoj živimo i nađemo novi način na koji ćemo ubuduće da se suočavamo sa problemima.

kyle ellefson 196124 unsplash Astro: Šta nam donosi retrogradni Saturn?

Editors choice