Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Ne, Merkur nije jedina planeta koja ide retrogradno, to jest hodom unazad iako je daleko najpoznatija i ona od koje sa razlogom ili bez najviše strepimo. Sve planete s vremena na vreme malo “polude” pa krenu unazad i prošetaju neko vreme dok se opet ne saberu i ne vrate direktnim hodom unapred. Sada je došlo vreme da to obavi i vazda ozbiljan i smislen Saturn. Huh, ali ozloglašeni Saturn u kombinaciji sa još ozloglašenijim retro hodom… Ne zvuči li to prilično gadno? Zvuči, ali šta to znači u praksi?

Juče Saturn je počeo svoju petomesečnu retrogradnu fazu u kojoj će se prošetati kroz prvu dekadu Jarca (preko prve trećine stepeni). Sve do 6.septembra naše ambicije će biti malo skrajnute ili barem odložene jer će nas ovakav Saturn naterati da se pozabavimo svim nedovršenim poslovima, za šta će nam trebati mnogo discipline i strpljenja a upravo te veštine koje usvojimo tokom retro Saturna će se pokazati ključnim za kasnije uspehe.

Kada je Saturn u svojoj retro fazi, to je dobar period da revidiramo svoje prošle i sadašnje odnose, radimo na dugoročnim ciljevima, odgovornostima i dužnostima, “stegnemo zube” i preživimo nešto jer znamo da je to za više dobro, i viši cilj. Ovo je vreme da restruktuiramo svoju svakodnevnicu i realnost u kojoj živimo i nađemo novi način na koji ćemo ubuduće da se suočavamo sa problemima.

kyle ellefson 196124 unsplash Astro: Šta nam donosi retrogradni Saturn?

Editors choice