10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Kako da svoj stajling učiniš #streetstyle urbanim uz pomoć samo jednog komada!

WANNABE DIGITAL AWARDS 2018: Po prvi put u Srbiji, izabrani najbolji influenseri u čak 16 kategorija!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

1/3

Želiš da najzad pronađeš ljubav svog života? Ukoliko je još uvek nisi pronašla, verovatno u nečemu grešiš, zato bi definitivno trebalo da poslušaš savet koji horoskop ima za tebe.

Ovan

Moraš da usporiš i daš sebi vremena. Ništa ne može da se stvori preko noći, a isto važi i kada je ljubav u pitanju. Sve bi želela odmah i sada, ali znaš i sama da dobre stvari vredi čekati. Opusti se, budi spontana i dozvoli ljubavi da polako ušeta u tvoj život i da se polako, postepeno ravija i jača. Zaista ne moraš da već posle prvog poljupca isplaniraš venčanje i imena vaše dece!

Bik

Opusti se i shvati da ne možeš sve držati pod kontrolom. Čim se u tvom životu pojavi neko nov, ti odmah počinješ da brineš da li će sve biti u redu, da li će veza trajati i da li postoji nešto što može da pođe po zlu i to sa tvoje strane. Zapravo, ne samo da si zabrinuta već postaješ opsednuta i pravi “control freak”. Zato, samo prestani! Opusti se i prepusti osećanjima bez negativnih misli i predskazanja!

Blizanci

Budi iskrena u pogledu toga šta osećaš i kako se osećaš. Jedan od većih problema kod tebe u pogledu veza je taj što ti je teško da se skrasiš i nekome 100% posvetiš i toga treba da budeš svesna. Prihvati svoju narav i činjenicu da će se ljubav desiti kada se desi. A dok ne pronađeš osobu kraj koje ćeš se skrasiti, ne padaj u očaj i prihvati svoja osećanja – da jednostavno ne želiš vezu. Ne idi protiv sebe!

Rak

Uvek kaži šta misliš. Dok si ti spremna da uvek brineš o drugima i da za njih uradiš šta god, imaš problem da kažeš šta je tebi potrebno od njih. U vezi, ali i generalno, odnosi su obostrani i ako ti nešto činiš za nekoga, taj neko isto treba da čini i za tebe. Ipak, to se neće desiti ako ti ćutiš, zato se otvori i iskreno govori o svojim osećanjima i potrebama. Svima će biti lakše!

Editors choice