Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Želiš da najzad pronađeš ljubav svog života? Ukoliko je još uvek nisi pronašla, verovatno u nečemu grešiš, zato bi definitivno trebalo da poslušaš savet koji horoskop ima za tebe.

Ovan

Moraš da usporiš i daš sebi vremena. Ništa ne može da se stvori preko noći, a isto važi i kada je ljubav u pitanju. Sve bi želela odmah i sada, ali znaš i sama da dobre stvari vredi čekati. Opusti se, budi spontana i dozvoli ljubavi da polako ušeta u tvoj život i da se polako, postepeno ravija i jača. Zaista ne moraš da već posle prvog poljupca isplaniraš venčanje i imena vaše dece!

Bik

Opusti se i shvati da ne možeš sve držati pod kontrolom. Čim se u tvom životu pojavi neko nov, ti odmah počinješ da brineš da li će sve biti u redu, da li će veza trajati i da li postoji nešto što može da pođe po zlu i to sa tvoje strane. Zapravo, ne samo da si zabrinuta već postaješ opsednuta i pravi “control freak”. Zato, samo prestani! Opusti se i prepusti osećanjima bez negativnih misli i predskazanja!

Blizanci

Budi iskrena u pogledu toga šta osećaš i kako se osećaš. Jedan od većih problema kod tebe u pogledu veza je taj što ti je teško da se skrasiš i nekome 100% posvetiš i toga treba da budeš svesna. Prihvati svoju narav i činjenicu da će se ljubav desiti kada se desi. A dok ne pronađeš osobu kraj koje ćeš se skrasiti, ne padaj u očaj i prihvati svoja osećanja – da jednostavno ne želiš vezu. Ne idi protiv sebe!

Rak

Uvek kaži šta misliš. Dok si ti spremna da uvek brineš o drugima i da za njih uradiš šta god, imaš problem da kažeš šta je tebi potrebno od njih. U vezi, ali i generalno, odnosi su obostrani i ako ti nešto činiš za nekoga, taj neko isto treba da čini i za tebe. Ipak, to se neće desiti ako ti ćutiš, zato se otvori i iskreno govori o svojim osećanjima i potrebama. Svima će biti lakše!

Editors choice