Koliko puta ste videli potvrdu nove slavne veze u nekom od medija i u sebi pomislili – pitam se kako to izgleda iza kulisa? Poznati parovi definitivno privlače najviše pažnje, a postoje brojni faktori koji mogu da odrede dugovečnost njihovih romantičnih veza.

Baš zato, astrološka kompatibilnost slavnih može da nam pruži određena objašnjenja (kao i pretpostavku o istinskoj prirodi tog odnosa). U nastavku teksta, pogledajte koji poznati parovi se najbolje slažu – prema zvezdama.

Astrološka kompatibilnost slavnih: Koji poznati parovi se najbolje slažu?

Taylor Russel i Harry Styles

Romansa između Harryja Stylesa, bivšeg člana pop grupe One Direction, i glumice Taylor Russell – koja je započela nakon Harryjevog raskida s dugogodišnjom devojkom Olivia Wilde – predstavlja neobičnu astrološku kombinaciju. Harry, sa Suncem u Vodoliji i Mesecom u Vagi, donosi vazdušnu energiju – razgovetnost, promenljivost i radoznalost. Nasuprot tome, Taylor, sa Suncem u Raku i Mesecom u Strelcu, traži emocionalnu sigurnost i doslednost.

Ovakva kombinacija može da predstavlja izazov, ali isto tako, Taylorin avanturistički Mesec u Strelcu može da uživa u nepredvidivosti Harryjeve vazdušne energije. Astrološki gledano, njihova veza obećava dinamiku i intrigantnost (u suštini – sve osim dosade).

Rosalía i Jeremy Allen White

Romantična veza između španske pop zvezde Rosalíe i glumca Jeremyja Allena Whitea otkriva zanimljivu astrološku kompatibilnost. Rosalía, sa Suncem u Vagi i Mesecom u Devici predstavlja društvenu i šarmantnu osobu – sa dozom analitičke preciznosti. Sa druge strane, Jeremy, sa Suncem u Vodoliji i Mesecom u Ovnu – donosi impulsivne reakcije, ali i kreativnu originalnost.

Emotivno, postoje razlike, imajući u vidu Rosalijinu selektivnost i analitičnost i nasuprot tome – Jeremyjevu potrebu za ishitrenošću i brzom akcijom. Uprkos tome, prisustvo dva vazdušna znaka u Suncu nagoveštava izuzetnu komunikaciju. Njihova romansa, koja je započela u oktobru, obećava dinamičnu povezanost i zajedničku kreativnu energiju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ROSALÍA (@rosaliacrave)

Madelyn Cline i Pete Davidson

Komičar Pete Davidson i glumica Madelyn Cline otkrivaju intrigantnu astrološku dinamiku. Pete, sa Suncem u Škorpiji i Mesecom u Jarcu, predstavlja duboku i opreznu ličnost, fokusiranu na svoje ciljeve. Nasuprot tome, Madelyn, sa Suncem u Strelcu i Mesecom u Devici, poseduje spontanost i energičnost koja Peteu nedostaje.

Iako njihovi Sunčevi znaci ukazuju na kontrast, zajednički element zemlje u Mesecu je ono što ih povezuje i obećava produktivnost (Devica i Jarac). Romantična veza, započeta u septembru, pokazuje potencijal za izgradnju temeljnog i uzbudljivog odnosa.

Zajedno imaju mogućnost da stvore savršenu ravnotežu između ozbiljnosti i avanture, što ne deluje tako loše, zar ne?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Kylie Jenner i Timothée Chalamet

Romansa između influenserke Kylie Jenner i glumca Timothéeja Chalameta pruža pravi astrološki kontrast. Kylie, sa Suncem u Lavu i Mesecom u Škorpiji, odiše hrabrošću i samouverenošću, dok Timothéeja, sa Suncem u Jarcu i Mesecom u Ribama, karakteriše rezervisanost, disciplina i sklonost ka sanjarenju.

Spoj vatre (Lav) i zemlje (Jarac) često donosi izazove i sukobe, ali prisustvo vodenih znakova u Mesecu (Škorpija i Ribe) dodaje dubinu i potrebnu strast koja održava odnos. Astrološki gledano, ovaj par obećava strastvenu i intenzivnu povezanost. Kylie, kao Lav, može da inspiriše Timothéeja da oslobodi svoju kreativnost, što će stvoriti nužni balans između vatre i zemlje.

Taylor Swift i Travis Kelce

Muzička ikona Taylor Swift i sportski šampion Travis Kelce poseduju iznenađujuće snažnu astrološku kompatibilnost uprkos pojedinim dijametralno različitim pozicijama u zodijaku. Taylor ima Sunce u Strelcu, dok je Travisovo Sunce u Vagi, što ukazuje na sličnosti u ponašanju i vrednostima. Ipak, mogući izazovi proizlaze iz suštinski različitog Meseca. Taylor, sa Mesecom u Raku, duboko je osetljiva u romantičnim odnosima, dok je Kelceov Mesec u Strelcu sklon avanturama.

Njihova romansa, započeta u julu, moraće da se nosi sa ovakvim kontrastima. Komunikacija će biti ključna, a vreme će pokazati kako će se nositi sa različitostima u emocionalnom izražavanju.

Selena Gomez i Benny Blanco

Romansa između Selene Gomez i Bennyja Blanca, koja je nedavno potvrđena, a iza kulisa traje već šest meseci, izazvala je opšte iznenađenje među fanovima. Astrološki posmatrano, ova kombinacija je visoko kotirana. Oboje dele vodene elemente, Selena sa Suncem u Raku i Mesecom u Ovnu, i Benny sa Suncem u Ribama i Mesecom u Škorpiji.

Iako se njihov Mesec suštinski razlike (vatra i voda), zajednički jezik postoji zbog Marsa, koji upravlja i Ovnom i Škorpijom. Astrološki gledano, njihova romantična dinamika obećava intimnost i strastvenu povezanost, a Bennyjev strastveni Mesec u Škorpiji dodatno doprinosi vatrenosti njihove veze.

Pročitajte i ovo: Muzika prema horoskopskom znaku: Saznajte koje izvođače i žanrove treba da slušate

Naslovna fotografija: pinterest.com/bollywoodshaadis.com

Milica Nešić

Comments