Modna vest dana: najraskošniji red carpet i street style autfiti Jessice Chastain su dostupni za kupovinu! Holivudska miljenica, glumica Jessica Chastain, rešila je da proda svoje omiljene odevne komade, kako bi skupila novac i prikupljena sredstva prosledila dobrotvornoj organizaciji Women for Women International. 

Red carpet i street style autfiti Jessice Chastain

Jessica obožava modu, ali nikada nije slepo pratila trendove, što se može videti i po garderobi koja je mahom klasična, elegantna i glamurozna. Iz svog ormara, zajedno sa svojom stilistkinjom Elizabeth Stewart, izdvojila je najraskošnije kreacije sa crvenog tepiha, kao i kežual komade i aksesoare, sa potpisom modnih brendova, poput Moncler, Jacquemus, Givenchy i Alexander McQueen. Seriju luksuznih aufita je moguće kupiti na poznatoj veb-stranici Vestiaire Collective, koja se bavi prodajom luksuzne second-hand garderobe.

Za samo nekoliko sati prodaja je skočila neverovatnom brzinom, rasprodavši brojne komade garderobe. Među prvima je prodata glamurozna Carolina Herrera haljina, koju je Jessica nosila na premijeri filma The Good Nurse.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Check the Tag (@checkthetag)

“Ove komade sam nosila tokom vrlo značajnih trenutaka u svom životu i cenim trud koji je uložen u njihovu izradu. Nadam se da će i drugi uživati u ovoj garderobi koliko i ja. Misija Vestiaire Collective kompanije je da transformiše modnu industriju u održiviju budućnost i oduševljena sam što će ovi predmeti pronaći novi život”, izjavila je. 

Budući da su brojni autfiti Jessice Chastain već prodati, trenutno u ponudi možete pronaći Moncler jaknu, Roland Mouret i Givenchy haljinu, kao i torbicu brenda Alexander McQueen, koji se prodaju po ceni od 414 do 1391 dolara.

Sav prihod od prodaje biće doniran dobrotvornoj organizaciji Women for Women International, koja podržava žene koje su preživele rat tako što im pruža neophodne socijalne i ekonomske veštine, kako bi transformisale svoje živote.

Pročitajte i ovo: Modni momenti koje ćemo pamtiti sa Grammy crvenog tepiha

Naslovna fotografija: instagram.com/jessicachastain

Kristina Page

Comments