Opuštajući šoping, predah za kafu, kreativne radionice za decu, đuskanje uz omiljenu muziku – sve to zvuči kao savršen porodični dan – a mi znamo koja je adresa na kojoj ćete uskoro moći da uživate u svim tim aktivnostima i nezaboravno se provedete!

AVA Shopping Park od 16. maja postaje bogatiji za nove internacionalne brendove, za sve ukuse i sve generacije – a tim povodom očekuje vas bogat zabavni program, od 16. do 19. maja, od 12č do 20č, uz dane kupovine i vrhunske popuste.

ava5 Četiri dana vrhunske zabave za celu porodicu: Pridružite se AVA Shopping Park proslavi   evo šta vas sve očekuje od 16. do 19. maja

AVA šareni svet oduvek je oličavao viziju kaleidoskopa – boje i oblike koji se prepliću i dopunjuju. Na isti način, to je mesto koje je ispunjeno sadržajima za opuštanje i uživanje, kao i za razonodu koja će se dopasti baš svima. 

Tom šarenom svetu se pridružuju PEPCO, Terranova, Kigili, Watch, Kafeterija, Fly London, ZaSpavanje, Eglo, Dr. Max, Premium Pet, Extreme Intimo, Lilly, Barbolini, Bonatti. 

Zato je vreme za slavlje – evo šta vas sve očekuje u AVA Shopping Parku od 16. do 19. maja.

Četvrtak, 16. maj

Trodnevna proslava u AVA Shopping centru počinje u velikom stilu – uz nastup Inspektora Blaže i Kljunova, koji uvek znaju kako da naprave atmosferu za pamćenje. Blaža će nastupiti od 19č, a pre toga, čitav dan će biti ispunjen zabavnim dešavanjima.

Tokom sva četiri dana, najmlađi mogu da uživaju u Bubble House sa balonima za zabavu, kokica baru, a tu je i photobooth za fotografisanje.

U 15č, decu očekuje specijalno iznenađenje – u goste će im doći i štulaš, kao i klovn. Nakon zabave, vreme je za edukaciju, ali na maštovit način, jer će Prirodnjački centar Svilajnac održati kreativnu radionicu od 16č.

ava4 Četiri dana vrhunske zabave za celu porodicu: Pridružite se AVA Shopping Park proslavi   evo šta vas sve očekuje od 16. do 19. maja

Dok se deca druže i uživaju u novim saznanjima, mislili smo i na roditelje. Radionica “Roditeljstvo kroz Human Design”, koju će od 16č održati Dragana Jovanović Kuprešanin, prilika da sagledate sebe kroz zanimljivu prizmu ove oblasti i proširite svoje vidike. 

Zabavi za celu porodicu tu nije kraj, jer će mališani od 17č do 18č moći da uživaju u predstavi na glavnoj bini u AVA Shopping Parku, a vrhunac dana će svakako biti defile mažoretkinja.

Savršeni dani se uvek završavaju dobrom muzikom, pa će nastupi projekta “Muzika nade” i Blaže i Kljunova sve razdrmati – vreme je za đuskanje!

Petak, 17. maj

Nastavljamo u zabavnom ritmu, jer vas u AVA Shopping Parku u petak od 18č očekuje nastup Habanera kvarteta. Habanera je jedan od najtraženijih gudačkih kvarteta u Srbiji, a imaćete priliku da čujete popularne hitove u potpuno neočekivanim verzijama.

Naravno, tokom celog dana vas očekuju kreativne radionice – za decu i odrasle. Radionicu od srećnim kristalima možete pratiti od 13č, dok će se od 15č Prirodnjački centar Svilajnac potruditi da na kreativan način mališanima prenese znanje. 

ava2 Četiri dana vrhunske zabave za celu porodicu: Pridružite se AVA Shopping Park proslavi   evo šta vas sve očekuje od 16. do 19. maja

Face paint je aktivnost koju deca obožavaju, pa će ih sigurno obradovati tema “mali klovnovi”, u kojoj će moći da se oprobaju od 16č do 18č. Pre nastupa kvarteta Habanera, imaćete priliku da čujete i dečji hor, animacije, a posle uživanja u muzici uživo, zabaviće vas dva pantomimičara. Dan ispunjen raznolikim sadržajem je sve što želimo od petka!

Subota, 18. maj

AVA Shopping Park je idealna vikend adresa za celu porodicu, jer će ova subota biti “krcata” aktivnostima u kojima se baš svako može pronaći.

Već od 12č, mališani će moći da uživaju u zanimljivoj radionici – bojenju ogromne bojanke, ali i nastupu dečjeg hora. Za to vreme, roditelji mogu da slušaju dve veoma korisne radionice. Coach Milana Bošković će održati predavanje “Izborite se sa stresom”, dok će vas Jelena Krečković upoznati sa čarima svog nakita od kristala, “11_11”.

A od 13č počinje pravi vikend spektakl, koji će vašu decu približiti klasičnoj muzici na najlepši način. Kvartet Nemanje Nikolića izvodiće muziku iz Dizni filmova, a pre nastupa, deca će moći da prođu malu školu bontona “Kako se sluša koncert”.

Ava1 Četiri dana vrhunske zabave za celu porodicu: Pridružite se AVA Shopping Park proslavi   evo šta vas sve očekuje od 16. do 19. maja

Vodimo računa i o zdravlju naših najmlađih, pa ćete decu moći da povedete i na radionicu “Disanje za decu” sa Marijom Mitić, od 14č do 15č. Još jednu zanimljivu sportsku radionicu za decu – “Učimo da igramo fudbal” – održaće FC Atacante od 16č do 17č.

Između svih tih programa, na bini vas očekuju nastupi muzičkog ansambla “Fenečki biserčići”, KUD “Srpska tradicija”, kao i sajam domaćih proizvođača hrane. Subota je stvorena za druženje i stvaranje uspomena, a AVA Shopping Park nudi priliku za nezaboravni vikend.

Nedelja, 19. maj

Poslednji dan AVA proslave ispunjen je omiljenim dečjim aktivnostima – od maskenbala do prestava. Nedelja počinje šašavim igrama, kao i nastupima dečjeg hora i KUD “Vrčin”, od 12č.

I deca i odrasli će imati priliku da nauče nešto interesantno od 13č do 15č, kada se održavaju dve radionice. “Pisanje kao terapija za dušu” je radionica Marije Zatezalo koja će svima prijati, dok će Marijana Ostojić na bini održati radionicu “Joga za decu”. 

ava3 Četiri dana vrhunske zabave za celu porodicu: Pridružite se AVA Shopping Park proslavi   evo šta vas sve očekuje od 16. do 19. maja

Nakon učenja, vreme je za zabavu, jer od 14č počinje maskenbal! Tema je šareni AVA svet, a maskenbal će pratiti animatori. Do kraja dana, nastavljaju se kreativne radionice, animacije i nastupi, a od 16č očekuje vas i predstavljanje knjige “Kolevka”, Maje Pavlović.

Prudružite se velikom AVA Shopping Park slavlju – tokom četiri dana raznolikih aktivnosti, sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe, dok uživate u fenomenalnim akcijama!

Napomena: Program je podložan promenama, usled vremenskih i drugih nepredviđenih okolnosti.

Za više informacija posetite AVA Shopping Park veb-sajt, kao i Instagram i Facebook stranice.

Comments