1 13 Budućnost beauty industrije: Ovo su stvari koje bi trebalo da zahtevate od beauty brendova koje koristite

Budućnost beauty industrije: Ovo su stvari koje bi trebalo da zahtevate od beauty brendova koje koristite

Promena nabolje počinje onda kada shvatimo da smo donosioci promene mi sami. Svaki naš izbor sa sobom nosi posledice, a kako ove posledice ne bi bile negativne po naše okruženje i nas same – biramo pažljivo. Od brendova čije proizvode koristimo počeli smo da očekujemo da posluju humano, da podržavaju humanitarne aktivnosti i da svoje proizvode ne testiraju na životinjama, i ne pristajemo ni na šta manje. 

Shvatili smo i prihvatili činjenicu da se budućnost kreira upravo sada, malim koracima koje činimo – a kako će izgledati budućnost beauty industrije, zavisi isključivo od toga kakve zahteve joj mi postavljamo. Humanost brendova postala nam je podjednako važna kao kvalitet proizvoda i širina spektra ponude, i samim tim više na prvom mestu nisu samo tekstura, miris, boja ili nijansa proizvoda koje biramo. Zato što nam je važno da li novac od proizvoda koji kupujemo odlazi u humanitarne svrhe i koliki ekoliški otisak brend čiji je to proizvod ostavlja za sobom, mi biramo Avon – brend sa tradicijom dugom 135 godina! 

2 8 Budućnost beauty industrije: Ovo su stvari koje bi trebalo da zahtevate od beauty brendova koje koristite
3 7 Budućnost beauty industrije: Ovo su stvari koje bi trebalo da zahtevate od beauty brendova koje koristite

Avon je naš verni partner na putu promene na globalnom nivou, a u Srbiji ovaj brend uspešno posluje već 20 godina. Više od čitavog veka uspešnog poslovanja brenda Avon, koji je deo grupacije Natura & Co Group, uliva nam poverenje da smo odabrali ispravno i samo dodatno potvrđuje mesto ovog brenda u beauty industriji. Sa brendom Avon garantovano ste se već susreli, ali sada je vreme da zaista otkrijete u čemu je njegova tajna i vrednost koja ga čini globalno poznatim već dugi niz godina. 

Misija brenda Avon je podrška ženama

Avon se dugi niz godina bavi temama važnim za zajednicu u kojoj posluje, konstantno podržavajući ciljeve koji doprinose dobrobiti žena širom sveta. Naš savet je da kada kupujete Avon proizvode birate one označene plavom ili roze vrpcom – jer kompletan bruto profit od prodaje ovih proizvoda odlazi u fond „Reci NE nasilju nad ženama“ i fond „Akcije za borbu protiv raka dojke“. U svrhu borbe protiv raka dojke na globalnom nivou Avon je donirao čak milijardu dolara, dok je u okviru pomenutih humanitarnih akcija u Srbiji donirao oko 800.000 dolara. Uz Avon zajedno možemo stvoriti bolje sutra za žene, već danas. 

5 7 Budućnost beauty industrije: Ovo su stvari koje bi trebalo da zahtevate od beauty brendova koje koristite

Avon i odgovorno poslovanje

Avon je ekološki svesna kompanija, koja brine o svom uticaju na sredinu u kojoj posluje. Avon svoje poslovanje preusmerava prema obnovljivim izvorima, a od 2005. godine do sada već su smanjili emisiju ugljen-dioksida za čak 53%. Recikliraju na globalnom nivou, a možda niste bili upoznati sa činjenicom da 99% papira iz njihovih brošura dolazi iz sertifikovanih održivih izvora!

Bonus savet: Ovo su Avon top proizvodi kojima možete obradovati najdraže!

Praznična sezona je jedan od najlepših perioda u godini, a svi znamo da su praznici period darivanja i deljenja radosti sa bliskim ljudima. Ukoliko ove godine želite da kupujete odgovorno, a istovremeno obradujete ljude koje volite kvalitetnim, vrednim i atraktivnim poklonima – imamo predlog za vas. U nastavku saznajte više o Avon Anew Renewal Power serumu i Avon ruževima za usne u raznolikim nijansama (svake sekunde Avon proda čak 3 ova karmina), koji će garantovano obradovati vas ili vama bliske osobe koje uživaju u redovnim makeup i skin care ritualima! Obradujte drugaricu, sestru, kumu, mamu, tetku… i uz to osnažite svoju neraskidivu vezu sa njima.

6 8 Budućnost beauty industrije: Ovo su stvari koje bi trebalo da zahtevate od beauty brendova koje koristite
7 6 Budućnost beauty industrije: Ovo su stvari koje bi trebalo da zahtevate od beauty brendova koje koristite

Avon Anew Renewal Power serum

Tražite savršen poklon za sebe, stariju sestru ili mamu? Ne tražite dalje. Predstavljamo vam Avon Anew Renewal Power serum, novi dodatak Avonovoj poznatoj Anew liniji. Ovaj jedinstveni serum u sebi sadrži nijacinamid (vitamin B3) – koji pomaže u zaglađivanju kože, umanjuje linije, pospešuje obnavljanje ćelija i jača barijeru kože, a uz to obogaćen je višestruko nagrađivanim ProtinolomTM. Revolucionarni Protinol TM pospešuje proizvodnju kolagena tipa 3, zaslužnog za stvaranje elastičnog okvira kože i kolagena tipa 1, koji ovaj okvir povezuje – čime koži omogućava anti-ageing transformaciju za samo 7 dana! Ovaj serum pogodan je za sve starosne dobi, tipove kože i tena, a za njegov potpuni efekat preporučeno je svakodnevno korišćenje tokom četrnaest dana. Blistava i podmlađena koža upravo je postala najbolji novogodišnji poklon!

Avon ruž za usne

Koji to makeup proizvod u sekundi može učiniti da se osećamo kao „milion dolara“? Karmin, naravno! Karmin je uvek sjajan poklon, a jedini „problem“ koji imamo sa karminima brenda Avon je što ih ima toliko – da ne znamo kako da se odlučimo samo za jedan! Kao što smo prethodno spomenuli, na čak svake tri sekunde proda se po jedan Avon karmin, a njihov izbor uključuje mnoštvo nijansi i tekstura – sjajne, šljokičaste i mat opcije, kao i tečne karmine. Izgubićete se u širokoj ponudi i garantovano pri kupovini karmina za najbliže kupitijedan i sebi… ili možda dva. 

Avon Logo Budućnost beauty industrije: Ovo su stvari koje bi trebalo da zahtevate od beauty brendova koje koristite

Za više informacija o brendu Avon posetite njihov veb-sajt i zapratite Avon Instagram i Facebook stranice.