Trendovi u nail art svetu su raznoliki i brzo se menjaju, naročito sa današnjim mogućnostima izlivanja i kreiranja detaljnih dekoracija. Ipak, u 2021. trendovi će naginjati ka minimalističkom pristupu, jednostavnijim i prirodnim bojama, a čak i kraćoj dužini. Sve vam to možda zvuči neobično nakon bomastične prethodne godine u kojoj smo mnoge poznate ličnosti mogli videti sa izuzetno dugim i ukrašenim noktima, koje su obožavale da nose muzičarke Rosalia, Cardi B, Meghan Thee Stalion, kao i beauty modul i javna ličnost Kylie Jenner. Ipak, drago nam je da je trend dugih noktiju na izmaku, i da će ga ove godine zameniti oni nežniji, kraći, u baby roze boji, sa različitim suptilnim detaljima. U nastavku teksta pronađite nekoliko različitih trendy primera nežnoroze nokitju, koje zatim kao inspiraciju možete odneti u svoj lokalni kozmetički salon.

Četvrtasti roze nokti sa zlatnim detaljima

Kratki i četvrtasti nokti su ono što možete očekivati ove godine, a oni su praktični podjednako koliko su i lepi. Ukoliko želite da celokupnu priču malo začinite, s obzirom na to da će vam nokti i oblikom i bojom podsećati na prirodno stanje vaših noktiju, preporučujemo da se poigrate sa šljokicama, naravno! Naročito trenutno, u prazničnom periodu, nokti sa šljokicama doprinose raspoloženju, ali njih, naravno, možete nositi i u drugim situacijama. Dakle, malo zlatnih šljokica, i vaši jednostavni nokti postaće wow!

Roze nokti sa detaljima u boji

Ipak, ukoliko nista najveći fan šljokica (mada se pitamo kako je to uopšte moguće!?) – početak nokta vam jednostavno može biti u boji koju volite. Ove godine u trendu će biti plava boja, kako u odevanju, tako i u šminki, pa nas ne čudi i činjenica da se pojavljuje i u svetu manikira. Nežna, neboplava boja odlično se uklapa uz jednostavnu a efektnu baby roze – tako da je ovaj look pun pogodak u svakom smislu. Za sve nežne devojke, savršen.

Roze nokti sa linijskim crtežima

Za one umetnice, ili ljubiteljke umetnosti među nama – evo savršenog predloga. Svoje, ovog puta zaobljene, baby roze nokte možete ukrasiti apstraktnim linijskim crtežima, koji mogu prestavljati oblike, a mogu predstavljati i konture ljudskih lica. Linije mogu biti u boji koju poželite, ali mi vam preporučujemo neku zagasitiju, ili pak prazničnu crvenu, kako bi oni zaista došli do izražaja. Uživaćete u ovim malim umetničkim delima na svojim noktima, zasigurno!

Comments