BALANS, ENERGIJA I IMUNITET:

Kako da samo jednim korakom pobediš na sva 3 fronta svog zdravlja

U izazovnim vremenima kao što su ova, istinski shvatamo da je zdravlje ono što je prioritet i ono što moramo da negujemo i čuvamo. I mentalno i fizičko. Iz dana u dan se na različitim frontovima borimo sa različitim zdravstvenim izazovima i pokušavamo da se sačuvamo od svega što nam preti. Nekada smo svesni rizika, nekada nismo obavešteni, a nekada i ne stižemo da se bavimo svojim zdravljem. Briga o sebi je temelj zdravog života, a svaka naredna korisna navika koju usvojimo biće samo efikasna nadogradnja. Sve to zajedno rezultiraće dugoročnim dobrim stanjem.

Izdvojili smo tri fronta, koja su osnova tvog zdravlja
i na koja posebno moraš da obratiš pažnju.

IMUNITET

Imunitet je definitivno osnova i to je zapravo sposobnost našeg organizma da nas na efikasan način zaštiti. Što je jači imunitet i bolje naše zdravstveno stanje, lakše i brže ćemo se odbraniti od svih bolesti i stanja. Naš imunitet je naš glavni saveznik i on se neguje godinama uz zdrav način života i pravilnu ishranu. Međutim, znamo da je našem organizmu i imunitetu, posebno u 21. veku, potrebna dodatna potpora u vidu različitih mineralnih suplemenata koje ne možemo uvek uneti u potrebnim količinama čak ni pravilnom ishranom.

Našem imunitetu izuzetno znače minerali, a posebno mineral cink, koji zbog modernog i brzog načina života kroz ishranu često ne unosimo dovoljno. Zato se cink preporučuje i zdravim ljudima, kako bi održali dobro stanje organizma. Cink je čuvar dobrog imuniteta.

ENERGIJA

Drugi front naše konstantne “borbe” jeste energija. Koliko puta ste se osećali iscrpljeno, bezvoljno i umorno i kao da vam se konstantno spava? Sigurno ste primetili da vam nivo energije opada u zimskim mesecima, a uzrok tome može biti i nedostatak vitamina B u organizmu.

Unos vitamina B1, B2 i B6 će doprineti oslobađanju energije u metabolizmu, dok vitamini B2 i B6 dodatno doprinose smanjenju umora.

BALANS

Postići balans organizma, a posebno njegovog metabolizma i crevne mikrobiote, od ključne je važnosti za celokupno zdravlje.

Uspostavljanje balansa crevne mikrobiote podrazumeva brigu o desetinama milijardi mikrobnih ćelija koje naseljavaju naš probavni sistem i koje nazivamo crevna mikrobiota. Ovi mikroorganizmi nam pomažu u varenju hrane, kao i u formiranju i funkcionisanju imunog sistema. Taj balans postiže se upravo upotrebom probiotika. Nije svejedno koja probiotska bakterija se koristi jer njihova efikasnost zavisi od kliničkih efekata i kvaliteta probiotskog soja.

LGG (Lactobacillus rhamnosus GG probiotska bakterija) je najistraženija probiotska bakterija na svetu i prva preporuka u svim zvaničnim smernicama za upotrebu probiotika (npr. u indikacijama akutne dijareje i antibiotikom izazvane dijareje).

JEDAN PROIZVOD ZA SVE TRI LINIJE FRONTA
LINEXCOMPLEX®

LINEXCOMPLEX® je specijalno formulisan 3 u 1 proizvod, koji sadrži LGG, najistraženiju probiotsku bakteriju na svetu, CINK i vitamine B1, B2 i B6. Zajedno, ova trostruka kombinacija pozitivno utiče na: balans u telu, imunitet i osigurava energiju potrebnu za uspešno rešavanje svakodnevnih izazova.

Izrađen je po najvišim svetskim standardima i u skladu sa procedurama koje se primenjuju kada se proizvode strogo kontrolisani lekovi. LINEXCOMPLEX® dolazi u pakovanju od 14 specijalnih kapsula u inovativnom blisteru, koji su dizajnirani da čuvaju kvalitet i stabilnost aktivnih sastojaka. Može se koristiti u raznim životnim dobima – od 6 do 66 i stariji, 1-2 kapsule dnevno.

RS2011060940/11/2020

LinexComplex možete kupiti u svim bolje snabdevenim apotekama, kao i online shop-ovima.