Šnale za kosu su još od prošle godine postale mnogo popularne. Naravno, sve to ima veze s tim što se moda s kraja devedesetih i početka dvehiljaditih vratila preko noći. Sada možemo da vidimo i one šnalice na kojima su zalepljena krila leptirića. Pored Matilde Djerf, možemo da vidimo da ih nose i Bella Hadid i Hailey Bieber.

Međutim, nismo ovde da pričamo o malim šnalama, već o onim koje mogu da sakupe svu našu kosu. Banana clips su šnale koje sa obe strane kompletno sakupe kosu, a izgledaju sjajno! Takođe, postoje različite veličine banana clips što znači da možete da ih nosite bez obzira na dužinu vaše kose.

Pročitajte i ovo: Trendy načini da podignete kosu ovog leta i spasite se od vrućine

Izgleda kao da sa banana clips možete da uradite samo jednu stvar – a to je da jednostavno pokupite kosu. Sakupljena kosa u punđu, koja je uhvaćena jednom šnalom, predstavlja frizuru koja nas najviše podseća na Rachel Green.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MATILDA DJERF (@matildadjerf)

Ako je vaša kosa ošišana na stepene – ova frizura će vam savršeno stajati! Potrebno je da kupite banana clip šnalu i njom sakupite svu kosu. To ćete učiniti tako što ćete sakupiti kosu u ruke i podići je kao da ćete da vežete konjski rep. Zatim izdvojite pramenove koji će lepo da uokvire vaše lice. A na kraju – samo kosu zakačite banana clip.

Ukoliko imate dugu kosu, banana clip vam može poslužiti i da je sakupite u rep. Princip je isti, samo sakupite svu kosu i zakačite je šnalom. Ukoliko imate banana clip koja je u boji – može vam poslužiti kao savršen način da ukrasite svoj hairstyle.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели BELLE ♡ hairstyles & hair care (@belleblondehair)

Sad je red da vam pokažemo kako uz banana clip možete da napravite super frizuru kakvu ima Kristen Bell. Ova glumica je poznata po svojoj plavoj paž frizuri. Kada je kraća kosa uvijena, mnogo je lakše da se napravi volumen. Zato je ova frizura savršena za drugi dan nakon što ste je uvili. Tako će na vlasima još uvek biti lak za kosu koju ćete lako moći da je sakupite. Koristeći samo banana clip, zakačite kosu, zatim je polako vadite prstima kako biste kreirali volumen od šiški.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Christine Symonds (@christinesymondshair)

Pročitajte i ovo: Kako da sklonite kosu sa lica, a da je ne oštetite

Male banana clip šnale nas uvek podsete na devedesete. Svi se sećamo kako su ih nosile naše majke ili tetke kako bi zakačile samo polovinu kose. Nekada su koristile dve male i kačile kosu i sa jedne i sa druge strane. Zakačena polovina kose banana clipom zaista donosi posebnu vrstu nostalgije za ovim periodom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Jacqueline Kilikita (@jacqueline_kilikita)

Sakupljena kosa banana clip šnalom zaista može da izgleda classy. Sve zavisi kako stilizujete svoju frizuru. Možete sakupiti kosu nakon što je uvijete figarom kako bi vam frizura imala wow efekat. Ili isfenirajte kosu četkom ka spolja kako bi se kreirali nežni talasi. Zatim ih sakupite u visoku punđu i dozvolite svim talasima koji žele da ispadnu iz punđe da to i učine. Na taj će način frizura izgledati posebno effortless.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели V I C K Y N A T A S C H A (@vickynatascha)

Naslovna fotografija: instagram.com/matildadjerf

Milica Antić

Comments