Bliži se proleće i vama je samo jedna stvar na pameti a to je kako što pre dovesti svoju figuru u red. Kilogrami nagomilani tokom zime sada predstavljaju problem kada prolećnu garderobu ne možete da zakopčate ili vam stoji toliko tesno da se sve preliva i to onda ne liči ni na šta.

Svesni ste da bi vam jedna dobra dijeta dobro došla, ali imate problem kako da ostanete disciplinovani. Ipak za vas možda najveći problem predstavlja to kako da se u poptunosti odreknete slatkog. Svake godine to vam je najveći problem, i znati i sami da dok to ne rešite dijeta neće dati nikakve rezultate.

Onda vam donosimo odlične vesti koje će vas i više nego obradovati. Moći ćete da jedete nešto slatko a da pritom nastavite da gubite kilograme i to uz pomoć dijete u kojoj je glavna namirnica banana.

Brdo Banana dijeta: Jedite slatko i mršavite

Dijetu je osmislio bračni par iz Japana. Nakon što je suprug izgubio čak osamnaest kilograma zahvaljujući režimu ishrane koja se bazira na bananama, ovaj bračni par je rešio da dijetu promoviše širom sveta. Nakon ličnog uspeha, objavili su dijetu koja je ubrzo doživela značajnu popularnost.

Comments