Film Barbie stiže u bioskope 21. jula, a društvene mreže su već mesecima prepune mimova i Barbiecore estetike, koja je postala veoma popularna nakon što su prve fotografije zvezda iz filma dospele na naslovne strane. Ako nikada niste imali mnogo veze sa OG Barbie, ne brinite, jer predstojeći film ima raznovrstan izbor Barbie lutaka koje odgovaraju svakoj osobi, pa je odličan trenutak da saznate koja ste Barbie prema horoskopskom znaku. Jedna je sirena, druga sudija Vrhovnog suda, a tu je čak i predsednica Barbie.

Ukoliko želite da na vreme krenete sa pripremom za svoj kostim za Noć veštica, otkrijte…

Koja ste Barbie prema horoskopskom znaku:

Ovan: Ti si dobitnica Pulicerove nagrade

Ništa nije više ambiciozno kao Pulicerova nagrada, što ovu Barbiku čini savršenom za svakog Ovna. Kao i Ovnovi, ova nagrađivana lutka je veoma takmičerski nastrojena i želi da ima uspešnu karijeru. Dobila je jednu od najprestižnijih priznanja koja postoje, čak i u zemlji Barbie.

Barbie prema horoskopskom znaku 1 Koji ste lik iz filma Barbie prema horoskopskom znaku?

Bik: Ti si OG Barbie

Ako postoji jedna stvar u kojoj su Bikovi sjajni, to je estetika. Vi i Margot Robbie od svih Barbie lutaka imate to zajedničko — OG Barbie je poznata po tome što uvek sjajno izgleda. Možda više volite neutralnije tonove, ali vaš osećaj za stil i opsednutost luksuzom i svim stvarima koja čine da se osećate srećno, ne mogu biti sličniji njoj.

Barbie prema horoskopskom znaku Koji ste lik iz filma Barbie prema horoskopskom znaku?

Blizanci: Ti si išarana Barbie

Sećate se onih lutaka sa kojima ste eksperimentisali kao dete? One po kojima biste žvrljali, isekli kosu i stalno eksperimentisali samo zato što ste mogli? Ta Barbie deli energiju sa Blizancima. Ona je šarena, haotičana i fleksibilana, a Blizanci se ne plaše da boje van linija okvira.

Barbie prema horoskopskom znaku 10 Koji ste lik iz filma Barbie prema horoskopskom znaku?

Rak: Ti si Midge

Ne kaže se bez razloga da je Rak – majka zodijaka. Kao Midge, vi ste nežni i pažljivi. Rak je kao majka među prijateljima, koja zna da učini da se svi iz njenog okruženja osećaju kao kod kuće. Čak i ako trenutno nemate svoju porodicu, zajedno sa novorođenčetom, vi ste veoma osetljivi i porodično orijentisani.

Barbie prema horoskopskom znaku 4 Koji ste lik iz filma Barbie prema horoskopskom znaku?

Lav: Ti si Ken

Možda je fokus filma usmeren na Barbie, ali je i Ken nesumnjivo zvezda. Ne samo da je neverovatno popularan u Barbie zemlji, već ima savršenu kosu i uvek je impresivno obučen. Pošto se u životu vodite zabavom i obožavate da uvek budete u centru pažnje, definitivno ste povezani sa Kenom.

Barbie prema horoskopskom znaku 7 Koji ste lik iz filma Barbie prema horoskopskom znaku?

Pročitajte i: Modni horoskop za maj 2023: Šta da nosite prema horoskopskom znaku?

Devica: Ti si narator

Komunikacija je ključna za Device. Uvek su željne da podele informacije sa drugima, što je osobina svakog velikog pripovedača. Pošto imaju zadatak da efikasno ispričaju priču – što bi mogli da rade i u snu – obično su i perfekcionisti.

Barbie prema horoskopskom znaku 11 Koji ste lik iz filma Barbie prema horoskopskom znaku?

Vaga: Ti si sudija Vrhovnog suda

Jednakost i balans su sve što Vage žele. Vage uvek teže da se prema ljudima ponašaju s poštovanjem, kao što to radi Barbie sudija Vrhovnog suda. Možda niste najveći ljubitelj sukobljavanja, ali uvek pokušavate da sagledate sve strane pre nego što donesete presudu.

Barbie prema horoskopskom znaku 5 Koji ste lik iz filma Barbie prema horoskopskom znaku?

Škorpija: Ti si poznati pisac

Ova Barbie je inteligentna i uspešna. Kakva slučajnost, jer to zvuči baš kao Škorpija. Ovaj znak se svega seća i sve prati i pamti, što su osobine koje morate imati ukoliko ste poznati pisac. Istraživanje verovatno nije ničija omiljena stvar, ali ne možete a da ne volite rezultat svog napornog rada.

Barbie prema horoskopskom znaku 3 Koji ste lik iz filma Barbie prema horoskopskom znaku?

Strelac: Ti si diplomata

Ova Barbie je spremna da preuzme svet, a to je nešto što vi, slobodoumni znak zodijaka, volite. Bez obzira na to šta ste obukli, Strelci i diplomata Barbie misle na posao, imate čvrste stavove i ne plašite se da kažete šta mislite.

Barbie prema horoskopskom znaku 2 Koji ste lik iz filma Barbie prema horoskopskom znaku?

Jarac: Ti si predsednica

Bela kuća zove Jarčeve. Postoji toliko razloga zbog kojih se Jarčevi smatraju jednim od horoskopskih znakova koji će najverovatnije biti sjajan predsednik. Oni su fer, orijentisani ka cilju i rođeni su lideri. Ko bi drugi mogao biti Jarac osim predsednice Barbie?

Barbie prema horoskopskom znaku 6 Koji ste lik iz filma Barbie prema horoskopskom znaku?

Vodolija: Ti si dobitnica Nobelove nagrade

Vodolije su humanitarci zodijaka. Strastvene su za društvena pitanja i daju prednost obrazovanju. Nadmudrivanje opozicije vam je praktično hobi.

Barbie prema horoskopskom znaku 8 Koji ste lik iz filma Barbie prema horoskopskom znaku?

Ribe: Ti si sirena

Baš je pravo iznenađenje što se znak Ribe poklapa sa lutkom sirene. Ribe su otvorenog uma i prijemčive što se tiče okruženja, kao i Barbie sirena. Nikako ne mogu da budu drske i krute.

Barbie prema horoskopskom znaku 9 Koji ste lik iz filma Barbie prema horoskopskom znaku?

Pročitajte još i: Vodič za Blizance – šta da čitate, gledate i oblačite

Fotografije: instagram.com/barbie

Marija Gavrilović

Comments