U prodaji je Barbie: The World Tour, modna knjiga o svim autfitima koje je Margot Robbie nosila tokom promocije filma Barbie, a koje je odabrao i stilizovao Andrew Mukamal.

Robbie i Mukamal su izabrali neke od najpoznatijih odevnih Barbie komada, kao vintage komade i obratili se dizajnerima, od Armanija do Donatele Versace, da kreiraju autfite inspirisane lutkama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cinefilos 33 (@cinefilos33)

Mnogi od ovih autfita nisu viđeni jer je zvanična Barbie press turneja skraćena – tako da su Margot i Andrew radili sa renomiranim modnim fotografom Craigom McDeanom kako bi fotografisali autfite tačno tamo gde su i nošeni: Schiaparelli u Los Anđelesu, Vivienne Westwood u Londonu, vintage Chanel sa odgovarajućim prtljagom na aerodromu itd.

McDeanovu raskošnu fotografiju prate originalne Barbie lutke iz tog perioda, riznica retkih materijala iz Mattelovih modnih arhiva, uz dizajnerske skice i polaroide, koje je umetnički direktor izdanja, Fabien Baron, umetnuo u kolaže.

Evo prilike da zavirite u knjigu:

Sa tekstom koji su pisali Margot Robbie i Andrew Mukamal, kao i rukom pisanim doprinosima dizajnera koji stoje iza autfita (od Oliviea Rousteinga preko Manola Blahnika do Jeremyja Scotta), ova jedinstvena knjiga spaja visoku modu sa čistom zabavom.

Knjiga je premijerno predstavljena u luksuznoj holivudskoj radnji Just One Eye, gde su bili izloženi svi autfiti koje je Margot Robbie nosila tokom promocije filma Barbie.

Pročitajte i ovo: Modna istorija: Svi autfiti koje je Zendaya nosila tokom “Dune” turneje

Naslovna fotografija: instagram.com/cinefilos33

Božica Luković

Comments