Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Porcelanski izgled lica – koliko smo puta samo ovo poželele? U realnosti, dostizanje takvog izgleda uopšte nije lak zadatak, a često deluje nemoguće imati besprekornu kožu! I tu se zahvaljujemo puderu što postoji! On je tu da nam pomogne u prikrivanju i pokrivanju svih nepravilnosti na koži, kako bi izgledale lepo, sjajnog i ujednačenog tena. Međutim, postoji i drugi način da pokrijemo nepravilnosti na koži, ili prosto dostignemo ujednačen i “čist” ten i izgled kože: to su BB i CC krema! Uz dobru pokrivenost i prirodni izgled, korišćenjem ove kreme koža je čak i hidrirana i minimalno “oštećena”!

Ceo život se trudim da maksimalno izbegavam pudere, ili baš ako moram da ga koristim, opredelim se za onaj koji ima što je moguće laganiju formulaciju. Ipak, čak i puderi sa najblažom pokrivenošću i koji su predstavljeni kao “lagani” mogu ostaviti onaj neprijatan i “težak” osećaj na koži i možete izgledati veoma neprirodno. Zato su tu kao odlična alternativa BB ili CC krema! Verujem da ste i vi čule za ove tzv. tonirane kreme, a sigurno ih i primetile u drogerijama.

Ove kreme, osim što poseduju pigmente koji ujednačavaju ten, najčešće imaju i svojstva hidratacije, što je po meni izuzetno bitna stvar! Dok nekoliko sati nosite ovu kremu, nećete morati da brinete koliko i da li vam se koža isušuje, kao što je to slučaj sa puderima. Zato vam nije neophodna priprema i negovanje kože, kao kada to činite pre nanošenja pudera. Bilo koja od ove dve kreme će pružiti laganu pokrivenost, a vaša koža će biti hidrirana i nahranjena tokom dana, dok ne dođe na red prava hidratantna krema. Takođe, BB i CC krema su direktno namenjene za pokrivanje nepravilnosti na koži, pokrivajući ih u meri u kojoj je to moguće (u zavisnosti od toga kakve i koliko su vam nepravilnosti na licu). Ublažavajući ih, nude ujednačen ten, ostavljajući prirodan i svež izgled kože!

Editors choice