Pandemija nam je svima znatno poremetila planove u svakom segmentu života, a omiljeni deo godine – letovanje, učinila neizvodljivim. Zaglavili ste u vašem gradu, a jedini znak da je leto u toku jeste klima koja ne prestaje da radi? Možda će vas neki od letnjih filmova rashladiti! To što ove godine možda nećemo imati priliku da vidimo more, ne može nas sprečiti da uživamo u nekom od omiljenih filmova snimljenih na plaži. Smestite se u vaše fotelje i uz osvežavajuće piće uživajte u nekom od ovih filmova, možda čak i osetite pesak pod nogama.

Mamma Mia!

Sniman na ostrvima koja oduzimaju dah, širom Grčke, ovaj mjuzikl sa zvezdom kao što je Meryl Streep u glavnoj ulozi, izmamiće vam osmeh na lice i učiniti da se osećate kao da baš vi u ovom trenutku plešete kroz Grčku pevajući Dancing Queen.

Lepršave haljine, lagodan život i prizori najlepših plaža, teleportovaće vas na ovo mesto barem na kratko, a zarazni soundtrack sigurno neko vreme nećete moći da izbacite iz glave. Ukoliko niste spremni da odmah po završetku filma napustite Grčku, film ima i svoj nastavak, koji vas vodi i kroz ostatak Grčke u istom romantičnom i razigranom tonu.

The Other Woman

Cameron Diaz, Leslie Mann i Kate Upton u ovom filmu mogu biti samo sinonim za girl power, a ova komedija nasmejaće vas do suza. Nakon što 3 žene shvate da su u vezi sa istim muškarcem, odlučuju da mu spreme osvetu kakvu nije mogao ni zamisliti.

Smišljajući pakleni plan uz koktele na plažama Hamptons-a, odlučuju da svoj plan podignu na viši nivo i da prevaranta suoče sa istinom – na Bahamima. Prožet pejzažima nekih od najlepših plaža sveta, saga o nesrećnim ljubavima i ženskom prijateljstvu će vas kroz smeh provesti kroz obalu Amerike, sve do savršene Jamajke.

Comments