U 2024. nam je potrebno još beauty brendova poznatih ličnosti – rekao je niko nikada. Da se razumemo, ne želimo da budemo pristrasni (naprotiv), već smo tu isključivo sa jednim ciljem – da prenesemo puls korisnika društvenih mreža i, pre svega, sumiramo njihove nebrojane komentare. Verovatno vam je već sada jasno o čemu (odnosno, o kome je reč), i kao što možete da pretpostavite – govorimo o Belli Hadid.

Sestra Hadid je jedna od nepo-beba koje su uspele da izgrade ime u modnoj industriji “odvojeno” od poznatih roditelja, pa čak i da prevaziđu njihov uticaj. Iako primetno odsutna sa modnih pisti u poslednje vreme, nedavno je otkrila šta je to što ju je držalo zauzetom.

Na svom Instagram profilu, objavila je misteriozni trejler za novu liniju proizvoda lepote, pod nazivom Orebella, poslavši kratku, ali efektnu poruku: otkrijte svoju alhemiju 2. maja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Beauty brend Belle Hadid: Šta sve (ne) znamo?

Šta će tačno prodavati Orebella?

Iako zvanični Instagram nalog brenda ne pruža nikakve naznake o tome šta će tačno Orebella prodavati, vredni (i nesvakidašnje uporni) fanovi su otkrili da je Bella Hadid već poslala zahtev za trademark svog brenda. Aplikacija koju su locirali obuhvata širok spektar proizvoda – uključujući parfeme, kozmetiku za negu tela i kose, ali i tamjane i difuzere sa trskom.

Long story short: Orebella izgleda kao brend parfema (a vreme će pokazati da li smo bili u pravu).

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Gde će biti dostupna?

Obožavaoci manekenke i influenserke takođe spekulišu da će Orebella biti ekskluzivno lansirana u Ulta prodavnicama. Takva nagađanja su očekivana, imajući u vidu da je početkom februara objavila fotografiju na kojoj je posetila sedište ovog kozmetičkog lanca.

Podsetimo se, u 2021. godini, street style ikona se, kao suosnivačica, pridružila liniji bezalkoholnih pića Euforics, dok je u julu 2023. otkrila je da je 10 meseci apstinirala od alkohola – naglasivši da je ponosna na svakoga ko uspeva da istraje u svojoj borbi. Takođe, godinama je otvorena kad je u pitanju njena bitka sa mentalnim zdravljem i lajmskom bolešću, koja joj je dijagnostifikovana u 2012.

Bella Hadid nije samo model – njeno ime je brend kao takvo, a višegodišnjim zagovaranjem brige o sebi je postepeno postavljala idealnu podlogu za budući beauty brend. Ipak, vreme će pokazati da li će se Orebella izdvojiti kvalitetom i izdržati test vremena ili će biti još samo jedan lanac proizvoda poznate ličnosti.

Pročitajte i ovo: Rhode lip case: Zašto svi pričaju o novoj maski za telefon Hailey Bieber?

Naslovna fotografija: instagram.com/bellahadid

Milica Nešić

Comments